tag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post4051814414407234616..comments2024-03-26T20:22:07.215+02:00Comments on Betty's Cuisine: Κοτόπουλο βραστό σούπαElizabethhttp://www.blogger.com/profile/04053699106850753818noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-88810071331171550602019-03-24T16:21:13.041+02:002019-03-24T16:21:13.041+02:00Ευχαριστούμε για τη συνταγή. Είχα απορία για το πό...Ευχαριστούμε για τη συνταγή. Είχα απορία για το πόσο το βράζουμε. Προσοχή μόνο!! Το κοτόπουλο δεν το πλενουμε ποτέ. Είναι ένα λάθος που αναπαράγεται δυστυχώς. Πέρα από τη σαλμονέλα (που δεν είναι τίποτα), το ωμό κοτόπουλο μπορεί να περιέχει το καμπυλοβακτηριδιο που είναι άκρως επικίνδυνο!! Υπάρχει σαν επίσημη εντολή του NHS και στην Αγγλία όλα τα πακέτα το έχουν επάνω ως προειδοποίηση. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-7327121882915870992017-08-16T14:28:52.725+03:002017-08-16T14:28:52.725+03:00Αφού σουρώσουμε το ζουμί σε καθαρή κατσαρόλα ρίχνο...Αφού σουρώσουμε το ζουμί σε καθαρή κατσαρόλα ρίχνουμε και το ρύζι και βράζουμε...Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-17071635169066232242017-08-16T14:24:29.621+03:002017-08-16T14:24:29.621+03:00Το ρυζιπου λετε το ριχνουμε στη κατσαρολα ή στη τρ...Το ρυζιπου λετε το ριχνουμε στη κατσαρολα ή στη τρυπητη που εχουμε σουρωσει τ ζουμι;Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-4006722429499207822013-10-02T12:30:51.664+03:002013-10-02T12:30:51.664+03:00Χωρίς το αυγολέμονο, μόνο με μπόλικο λεμονάκι, το ...Χωρίς το αυγολέμονο, μόνο με μπόλικο λεμονάκι, το προτιμώ κι εγώ αυτό το φαγάκι!<br />Καλή σου μέρα Ντόρα!Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-16948611111741832042013-10-02T10:33:12.316+03:002013-10-02T10:33:12.316+03:00Καμιά φορά από τις πολλές πολύπλοκες συνταγές... ξ...Καμιά φορά από τις πολλές πολύπλοκες συνταγές... ξεχνάμε τις απλές αλλά τόσο νόστιμες και χρήσιμες για διάφορες περιστάσεις! Τώρα βράζει για κοιλιακές "περιστάσεις"... χωρίς το αυγολέμονο! Ευχαριστούμε!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12290082492783311457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-77791349137294270432012-12-29T12:35:05.091+02:002012-12-29T12:35:05.091+02:00Καλημέρα Ειρήνη!
Αυτή είναι μια τεχνική για τα χωρ...Καλημέρα Ειρήνη!<br />Αυτή είναι μια τεχνική για τα χωριάτικα κοτόπουλα που συνήθως είναι ιδιαίτερα σκληρά και αν τα βάλεις κατευθείαν στον φούρνο δεν ψήνονται σωστά. Έτσι έκανε η μαμά μου και με την γαλοπούλα των Χριστουγέννων, την έβραζε πρώτα και μετά στο φούρνο για να μαλακώσει το κρέας της και να ψηθεί καλά!<br />Άρα ναι, βράστο πρώτα ~ αν και 1 ώρα στη χύτρα μου φαίνεται πολύ! πρόσεξε μην λιώσει!!!Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-53478094244434452332012-12-29T10:42:30.868+02:002012-12-29T10:42:30.868+02:00Χρόνια Πολλά. Έχω μια απορία. Μου δώσαν μια συνταγ...Χρόνια Πολλά. Έχω μια απορία. Μου δώσαν μια συνταγή να βράσω ένα κοτόπουλο χωριάτικο στην χύτρα μια ώρα. Ίσως είναι και κοκόρι δεν ξέρω. Και μετά να το βάλω στο φούρνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι μαλακό το κρέας?Ειρήνηnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-12683487244647435142012-03-28T19:19:07.152+03:002012-03-28T19:19:07.152+03:00@ THANOS:
Μεγάλη χαρά μου δίνουν τέτοια σχόλια!!!...@ THANOS:<br /><br />Μεγάλη χαρά μου δίνουν τέτοια σχόλια!!! :)<br />Καλή επιτυχία και περιμένω εντυπώσεις!Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-77335531711143034952012-03-28T17:10:56.984+03:002012-03-28T17:10:56.984+03:00Μας έχεις σώσει!!!
Θα την κάνω αυτή τη Κυριακή.
Ε...Μας έχεις σώσει!!!<br /><br />Θα την κάνω αυτή τη Κυριακή.<br />Είχα απορία για το αυγολέμονο!thanosAIAShttps://www.blogger.com/profile/01221834010106099765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-68248551735789840852012-03-19T22:35:18.301+02:002012-03-19T22:35:18.301+02:00Κώστα, αυτό το μπλογκ δημιουργήθηκε γι'αυτό ακ...Κώστα, αυτό το μπλογκ δημιουργήθηκε γι'αυτό ακριβώς το σκοπό: για να βοηθήσει άτομα που κάνουν τις πρώτες τους απόπειρες στην κουζίνα ~ γι' αυτό και οι συνταγές στην πλειοψηφία τους είναι απλές και γραμμένες με αρκετές λεπτομέρειες!<br />'Ετσι είναι μεγάλη η χαρά μου όταν λαμβάνω σχόλια σαν το δικό σου και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-64531921122559719922012-03-19T22:23:34.992+02:002012-03-19T22:23:34.992+02:00Μην το γελάτε, εμενα προσωπικά με βοήθησε λογω του...Μην το γελάτε, εμενα προσωπικά με βοήθησε λογω του ειμαι και αντρας και τωρα ξεκινάω τα πρώτα μου βήματα. Ευχαριστώ πολύ, συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας και εύχομαι καλή συνέχεια με μεράκι και αγάπη..! Κώστας Κ.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-15128609296550594662010-01-20T18:38:36.327+02:002010-01-20T18:38:36.327+02:00Εξαιρετική, σήμερα που ήμουν άρρωστος την έκανα κα...Εξαιρετική, σήμερα που ήμουν άρρωστος την έκανα και ξανάνιωσα. Προτίμησα να βάλω φιλέτο κοτόπουλου και έριξα και λίγο τζίντζερ, για πειραματισμό... βγήκε σούπερ. Ευχαριστώ πολύ.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-31146450825521483562009-12-06T20:45:03.337+02:002009-12-06T20:45:03.337+02:00Τωρα την φτιαχνω και εγω τελεια για την κρυα Βουδ...Τωρα την φτιαχνω και εγω τελεια για την κρυα Βουδαπεστη ευχαριστω - Κατερινα.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-11088886729104032112009-11-22T00:15:15.512+02:002009-11-22T00:15:15.512+02:00Καποιες τεχνικες λεπτομερειες, χωρις να αλλαξει η ...Καποιες τεχνικες λεπτομερειες, χωρις να αλλαξει η συνταγη. <br /><br />1) Οχι σε δυνατη φωτια. Το κρεας παντα σε σιγανη.<br /><br />2) Οχι αλάτι απτην αρχή.Προς το τέλος γιατι το κοτόπουλο αν βράσει πολύ με το αλάτι γίνεται σκλήροτερο.<br /><br />Τωρα την φτιαχνω και γω την σουπα σου. Ευχαριστώ για την συνταγή.Chris.Hhttps://www.blogger.com/profile/09617993141949674986noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-14678841582342006192009-08-10T21:26:45.568+03:002009-08-10T21:26:45.568+03:00@Smoketses: η αναλογία ρυζιού-ζωμού είναι σχετική ...@Smoketses: η αναλογία ρυζιού-ζωμού είναι σχετική με το πόσο πηχτή θέλουμε τη σούπα μας... για μια σούπα μέτρια στα 3 φλιτζάνια νερό βάζουμε μισό φλιτζάνι ρύζι...Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-2775517126183925452009-08-10T19:36:03.058+03:002009-08-10T19:36:03.058+03:00Πόσο ρύζι βάζουμε ?????Πόσο ρύζι βάζουμε ?????Smoketsesnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-57385545468792242462009-02-16T21:16:00.000+02:002009-02-16T21:16:00.000+02:00eee ftou sou omos...den ypopheresai...xixixieee ftou sou omos...den ypopheresai...<BR/>xixixiElizabethhttps://www.blogger.com/profile/04053699106850753818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-33686856759126850842009-02-16T21:12:00.000+02:002009-02-16T21:12:00.000+02:00Kouniste kala na paei padou...se oles tis epifanei...Kouniste kala na paei padou...se oles tis epifaneies tis kouzines...prosoxi min san ksefigei kammia...xaxaxaxaxaAnnahttps://www.blogger.com/profile/09953194162074316042noreply@blogger.com