tag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post2735311958384698532..comments2024-03-26T20:22:07.215+02:00Comments on Betty's Cuisine: Κέικ με τριμμένο μήλοElizabethhttp://www.blogger.com/profile/04053699106850753818noreply@blogger.comBlogger34125tag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-20356850851074818622019-06-08T16:20:59.546+03:002019-06-08T16:20:59.546+03:00Καλή επιτυχία! Με το καλό το μωράκι σας!!!Καλή επιτυχία! Με το καλό το μωράκι σας!!!Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-86178533876088836522019-06-08T16:15:36.581+03:002019-06-08T16:15:36.581+03:00Αχ ειμαι κι εγκυος! τρεχω να το φτιαξωωωωω
Αχ ειμαι κι εγκυος! τρεχω να το φτιαξωωωωω<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-52132403723381768362017-09-23T23:15:47.932+03:002017-09-23T23:15:47.932+03:00Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν τόσο!Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν τόσο!Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-27508673194259689852017-09-21T17:26:17.253+03:002017-09-21T17:26:17.253+03:00Μόλις το έφτιαξα κ το έβαλα σε φόρμες για μαφινς κ...Μόλις το έφτιαξα κ το έβαλα σε φόρμες για μαφινς κ εγινε φοβερό! Απλα δεν ειχα λεμόνι κ εβαλα παραπανω πορτοκάλι. Επισης εβαλα αλευρι με μπέικιν. Φουσκωσαν τέλεια. Εγιναν αφράτα κ μυρωδάτα Kika Matzhttps://www.blogger.com/profile/14037620548282122020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-46400381414806878122014-01-15T17:00:31.698+02:002014-01-15T17:00:31.698+02:00Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε! Ευχαριστώ για τα καλά...Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!! :)Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-20190686274660470102014-01-14T23:07:03.654+02:002014-01-14T23:07:03.654+02:00Το κέικ πέτυχε και ήταν πεντανόστιμο! Για ακόμη μι...Το κέικ πέτυχε και ήταν πεντανόστιμο! Για ακόμη μια φορά συγχαρητήρια για τις πολύ καλές συνταγές!benikos placehttps://www.blogger.com/profile/13794542865757235629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-31513615943904957832014-01-14T14:56:19.109+02:002014-01-14T14:56:19.109+02:00Λατρεύω την γεύση των μήλων μαζί με την κανέλλα στ...Λατρεύω την γεύση των μήλων μαζί με την κανέλλα στα κέικ κι έτσι έχω φτιάξει αμέτρητες παραλλαγές!<br />Περιμένω εντυπώσεις!Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-32191315625219816402014-01-13T21:42:12.497+02:002014-01-13T21:42:12.497+02:00το εχω στο φουρνο αυτη τη στιγμη!! λατρευω τα κεικ...το εχω στο φουρνο αυτη τη στιγμη!! λατρευω τα κεικ με μηλα! ως τωρα εκανα την κλασσικη ζυμη για κεικ και εβαζα τα 2/3 στη φορμα, μετα μηλα σε φετες, λιγη αχνη και κανελα απο πανω τους για να καραμελωσουν περισσοτερο και μετα το αλλο 1/3 της ζυμης! ετσι καθονταν λιγο τα μηλα και ηταν κεικ με μια στρωση μηλα στη μεση! :)<br />ανυπομονω να δοκιμασω και αυτοοο!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-83012055847456562013-12-29T14:43:52.911+02:002013-12-29T14:43:52.911+02:00Βικη κι εγω την ακολουθησα ακριβως ετσι οπως την γ...Βικη κι εγω την ακολουθησα ακριβως ετσι οπως την γραφει και εγινε οπως γραφεις οχι πολυ φουσκωμενο με υγρασια αλλα μαλλον επειδη το μηλο την δημιουργει εμενα μου κανει σαν μηλοπιτα παντως και το τρωμε μια χαρα βεβαια απο οτι βλεπω τωρα εχει και ενα χρονο που το εφτιαξες :D εγω το ειχα 180 πανω κατω χωρις αερα και το αφησα και 10 λεπτα παραπανω γιατι την πηρα γραμμη..και παλι εγινε οπως λες..ισως θελει παραπανω ωρα..ΜαριαAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-4970886665386419602012-03-14T07:30:35.428+02:002012-03-14T07:30:35.428+02:00Καλησπέρα Βίκυ
Η γνώμη μου είναι ότι η φόρμα σιλι...Καλησπέρα Βίκυ<br /><br />Η γνώμη μου είναι ότι η φόρμα σιλικόνης καθόλου δεν επηρεάζει το ψήσιμο του κέικ. <br />Θεωρώ ότι το πρόβλημα ήταν ότι ξεκίνησες το ψήσιμο σε πολύ ψηλή θερμοκρασία και μετά το χαμήλωσες, με αποτέλεσμα να κάτσει και να μην προλάβει να φουσκώσει και να ψηθεί σωστά.<br />Αν ψήνεις στις αντιστάσεις η ιδανική θερμοκρασία για τα κέικ (όπως αναφέρεται και στην συνταγή) είναι οι 180ο ενώ αν χρησιμοποιείς αέρα οι 170ο - και να την διατηρείς σταθερή σε όλη τη διάρκεια του ψησίματος, χωρίς να την αυξομειώνεις και χωρίς φυσικά να ανοίξεις το φούρνο!<br />Επίσης καλό είναι να ακολουθείς πιστά και τους χρόνους χτυπήματος των υλικών, πολλές φορές όταν παραχτυπηθεί το μίγμα χάνει τον αέρα και δεν φουσκώνει στο ψήσιμο!<br /><br />Αν το δοκιμάσεις ξανά θα ήθελα να μάθω το αποτέλεσμα...<br /><br />Καλό βράδυ<br />ΜπέτυBetty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-71228004140237953752012-02-14T07:46:08.023+02:002012-02-14T07:46:08.023+02:00@ Ανώνυμος:
Ένα φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο είναι ...@ Ανώνυμος:<br /><br />Ένα φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο είναι αρκετό για να αντικατασταθεί το βούτυρο!<br /><br />Καλή επιτυχία!Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-89886916542143996532012-02-14T00:28:39.643+02:002012-02-14T00:28:39.643+02:00Υπεροχη φαινεται αλλα επειδη εχω κολλημα με το λαδ...Υπεροχη φαινεται αλλα επειδη εχω κολλημα με το λαδι ελιας με ποσο μπορω να αντικαταστησω το βουτυρο?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-4072391502132814362012-02-12T19:13:25.461+02:002012-02-12T19:13:25.461+02:00Έκανα το κέικ , ακολουθώντας πιστά τη συνταγή . ¨Ο...Έκανα το κέικ , ακολουθώντας πιστά τη συνταγή . ¨Ομως πήρα μεγάλη απογοήτευση , γιατί δε φούσκωσε καθόλου , απ' έξω ήταν ψημένο και από μέσα άψητο, δηλαδή η ζύμη είχε πολύ υγρασία . Τι φταίει άραγε; Το ότι το έψησα στους 200 βαθμούς για το πρώτο μισάωρο ή ότι το έβαλα σε φόρμα από σιλικόνη; Θα ήθελα τη γνώμη σας, Βίκυ.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-57252850969900470112012-02-10T20:07:02.736+02:002012-02-10T20:07:02.736+02:00Μοσχοβόλησε όλο το σπίτι!!! Τα μήλα τα έτριψα στον...Μοσχοβόλησε όλο το σπίτι!!! Τα μήλα τα έτριψα στον τρίφτη και βγήκαν τέλεια κομμάτια. Υπέροχη η συνταγή!Σοφίαnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-84756922087378595392012-02-08T23:15:35.998+02:002012-02-08T23:15:35.998+02:00Παν-τέλειο!!!!!!!!!
Άρωμα και γεύση...!!
Να είσαι...Παν-τέλειο!!!!!!!!! <br />Άρωμα και γεύση...!!<br />Να είσαι καλά Μπετούλα<br />Φιλιά πολλά<br />Καλό βράδυGiorgos Varvakishttps://www.blogger.com/profile/06416343255255417730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-50686716438790430292012-02-08T18:18:48.197+02:002012-02-08T18:18:48.197+02:00Όντως το μήλο του δίνει υγρασία, άρωμα και νοστιμι...Όντως το μήλο του δίνει υγρασία, άρωμα και νοστιμιά!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-4836629787044308722012-02-08T11:03:36.850+02:002012-02-08T11:03:36.850+02:00Ελα μια βολτίτσα από το blog μας,έχεις βραβειάκι:)...Ελα μια βολτίτσα από το blog μας,έχεις βραβειάκι:)ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-69253315425078638242012-02-08T07:24:06.631+02:002012-02-08T07:24:06.631+02:00ΠΑΩ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΚΑ...ΠΑΩ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΜΑΡΙΑnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-15316827731521717412012-02-07T21:10:39.545+02:002012-02-07T21:10:39.545+02:00Ωραία ιδέα, κέικ με μήλο αντί για μηλόπιτα που συν...Ωραία ιδέα, κέικ με μήλο αντί για μηλόπιτα που συνήθως κάνουμε. Θα μας αρέσει σίγουρα. <br />Τα φιλιά μουanthivolonhttps://www.blogger.com/profile/13576164701671790697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-11044437512611505372012-02-07T18:34:54.491+02:002012-02-07T18:34:54.491+02:00Mμμμ...πολυ καλο!!!!!!!!Mμμμ...πολυ καλο!!!!!!!!crazy cookhttps://www.blogger.com/profile/17366650795188432848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-87990820033095787142012-02-07T18:08:39.893+02:002012-02-07T18:08:39.893+02:00Mιαμ μιαααμ!!! :)Mιαμ μιαααμ!!! :)candy's τετραδιάκιhttps://www.blogger.com/profile/04936148242530959489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-19117506615242179752012-02-07T13:31:54.623+02:002012-02-07T13:31:54.623+02:00Μμμμ ενδιαφέρον κεϊκ..στα υπόψην!Καλή σου μέρα!!!Μμμμ ενδιαφέρον κεϊκ..στα υπόψην!Καλή σου μέρα!!!elenihttps://www.blogger.com/profile/06105765924164124275noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-3242302975144826832012-02-07T11:57:48.890+02:002012-02-07T11:57:48.890+02:00αααα Θα το δοκιμάσω αύριο μόλις τελειώσει το cake ...αααα Θα το δοκιμάσω αύριο μόλις τελειώσει το cake που έχουμε σπίτι. <br />Συγχαρητήρια για τις υπέροχες συνταγές.ΓΙΩΤΑhttp://mafiaisblogging.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-83097806329181016682012-02-06T23:29:52.284+02:002012-02-06T23:29:52.284+02:00Πεντοβόλησε μέχρι εδω το κέικ σου παίρνω ένα κομμα...Πεντοβόλησε μέχρι εδω το κέικ σου παίρνω ένα κομματάκι και φεύγω καλό βράδυ.Ροδάνθηhttp://naleipeitovisino.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372802529556633813.post-57399643574197730512012-02-06T21:30:41.886+02:002012-02-06T21:30:41.886+02:00Πολύ συχνά βάζω κι εγώ μήλο τριμμένο στον τρίφτη σ...Πολύ συχνά βάζω κι εγώ μήλο τριμμένο στον τρίφτη στα κέικ. Αφήνει μια ωραία υγρασία, σαν ελαφρύ σιρόπιασμαVitahttps://www.blogger.com/profile/12697712007919316674noreply@blogger.com