Σελίδες

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Κοτόπουλο με μανιτάρια


Υλικά:
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
2-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κοτόπουλο σε μερίδες
1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί
800 γρ μανιτάρια κομμένα στα 4
200 γρ καρότα σε κύβους
200 γρ κόκκινες πιπεριές σε χοντρά κομμάτια
μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι και πιπέρι
1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά σε βαθύ τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ροδίζουμε καλά.
Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα καρότα, τις πιπεριές, το μαϊντανό και αλατοπίπερο. Αφήνουμε να βράσουν με λίγο νερό για 1 ώρα τουλάχιστον.
Τέλος, 2-3 λεπτά πριν το αποσύρουμε απο τη φωτιά, προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος.

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κρέμα γάλακτος, αντικαταστήστε την με γάλα εβαπορέ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου