Κόβουμε σε πολύ-πολύ μικρά κομματάκια 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο. Ανακατεύουμε σε μπολ 3-4 κουταλιές σάλτσα σόγιας, 2 κουταλιές ηλιέλαιο και 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες.
Ρίχνουμε μέσα τα κομματάκια του κοτόπουλου και τα αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν καλά. Ανακατεύουμε πότε-πότε.
Ζεσταίνουμε καλά ένα τηγάνι. Το αλείφουμε με ελάχιστο ηλιέλαιο, ρίχνουμε τα κομματάκια και τα ροδίζουμε απο όλες τις πλευρές.
Τα βγάζουμε απο το τηγάνι και όταν μισοκρυώσουν τα περνάμε σε οδοντογλυφίδες, τα τοποθετούμε σε καλαθάκι στρωμένο με χαρτί και τα σερβίρουμε πασπαλισμένα με σουσάμι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου