Σελίδες

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

To τζατζίκι της Κικής

Απαραίτητο συμπλήρωμα σε όλα σχεδόν τα καλοκαιρινά τραπέζια...

και οπωσδήποτε στα σουβλάκια που φτιάξαμε πριν...
Ξύστε στο χοντρό μέρος του τρίφτη 2 μεγάλα αγγούρια, αλατίστε και αφήστε τα να σουρώσουν καλά.Τρίψτε επίσης και 3 σκελίδες σκόρδο.

Βάλτε σε μπολ το γιαούρτι, προσθέστε το αγγούρι, το σκόρδο και ανακατεύοντας συνέχεια ρίξτε λίγο-λίγο λάδι (περίπου ένα φλυτζάνι) και αρκετό ξύδι. Προσθέστε πιπέρι και λίγο αλάτι ακόμα και ανακατέψτε καλά.
Αφήστε στο ψυγείο να σφίξει λίγο και...απολαύστε το...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου