Αυτά είναι τα υλικά που χρησιμοποίησα:
½ κιλό σέλινο
250 γρ γκούντα
250 γρ γραβιέρα
10 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 αυγό
½ λίτρο γάλα
Μοσχοκάρυδο
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με το λάδι. Τρίβουμε τα τυριά και κόβουμε το ζαμπόν σε κύβους. Σε πυρέξ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά. Χτυπάμε ελαφρά το αυγό με το γάλα και το μοσχοκάρυδο και περιχύνουμε τα ζυμαρικά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
½ κιλό σέλινο
250 γρ γκούντα
250 γρ γραβιέρα
10 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 αυγό
½ λίτρο γάλα
Μοσχοκάρυδο
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με το λάδι. Τρίβουμε τα τυριά και κόβουμε το ζαμπόν σε κύβους. Σε πυρέξ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά. Χτυπάμε ελαφρά το αυγό με το γάλα και το μοσχοκάρυδο και περιχύνουμε τα ζυμαρικά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
paneukoli kai poli nostimi.....dokimaste tin!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕμένα μου επιτρέπετε να σερβιριστώ πριν ψηθούν γιατί μ΄αρέσουν έτσι; :-)))
ΑπάντησηΔιαγραφήκι εγώ να σερβιριστώ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίμαι επίσης μακαρονού ... τι να κάνω??
Καλό Σαββατοκύριακο:))
You have made a classic American Macaroni and Cheese. Pasta is so very hard to resist and this dish look great.
ΑπάντησηΔιαγραφήBetty καλησπέρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην επόμενη φορά πρόσθεσε στη συνταγή σου και λίγα σοταρισμένα στο βούτυρο μανιτάρια.
Στα μακαρόνια δεν λέμε ποτέ οχι!
Φιλιά