Πιθανόν να είναι το καλύτερο τσουρέκι που έχω δοκιμάσει ποτέ!
Υλικά για 4 τσουρέκια:
1 κιλό αλεύρι Robin Hood (ίσως χρειαστεί 1 φλυτζάνι ακόμα)
2 φακελάκια μαγιά σκόνη
1 ½ φλυτζάνι γάλα
1 πακέτο βούτυρο Lurpak (250 γρ)
6 αυγά
2 1 /4 φλυτζάνια ζάχαρη
1 κουταλιά μαστίχα
2 κουταλιές μαχλέπι
2 κουταλιές κακουλέ
½ κουταλάκι αλάτι
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια και 1/2 λεμόνι
Μαυροκούκι ή ασπρισμένα αμύγδαλα ή σουσάμι για ντεκόρ!
Φτιάχνουμε αρχικά το προζύμι, δηλαδή:
Ζεσταίνουμε ελαφρά το γάλα ~ προσοχή μην κάψει!
Ρίχνουμε το γάλα σε μεγάλο μπολ και διαλύουμε μέσα τη μαγιά.
Προσθέτουμε και 1 ½ φλυτζάνι από το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί
και αφήνουμε σκεπασμένο με πετσέτα για μισή ώρα περίπου να διπλασιαστεί σε όγκο.
Βάζουμε το βούτυρο σε κατσαρολάκι και το λιώνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά.
Χτυπάμε καλά τα 5 αυγά (το 6ο το κρατάμε για να αλείψουμε την επιφάνεια)
και τα προσθέτουμε στο βούτυρο ~ προσοχή να μην είναι ζεστό!
και τα προσθέτουμε στο βούτυρο ~ προσοχή να μην είναι ζεστό!
Προσθέτουμε τη ζάχαρη,
όλα τα μυρωδικά και το ξύσμα και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε αυτό το μίγμα στο μπολ με το προζύμι, ανακατεύουμε
και προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, ζυμώνοντας με το χέρι.
Η ζύμη πρέπει να γίνει ελαστική, να πλάθεται εύκολα και να μην κολλάει.
και αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 2 ώρες περίπου να φουσκώσει καλά
και να γίνει διπλάσια σε όγκο.
Χωρίζουμε την ζύμη σε κομμάτια, φτιάχνουμε κορδόνια και πλέκουμε τα τσουρέκια μας. Μπορούμε επίσης να τα κάνουμε στρογγυλά ή ό,τι άλλο σχήμα θέλουμε.
Στρώνουμε το ταψί του φούρνου με λαδόκολλα και τοποθετούμε επάνω τα τσουρέκια.
Ανάβουμε το φούρνο στους 50 C, βάζουμε μέσα τα τσουρέκια
και τα αφήνουμε περίπου μισή ώρα να ξαναφουσκώσουν.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 180 C.
Αλείφουμε τα τσουρέκια με το τελευταίο αυγό, αραιωμένο με λίγο νεράκι, και αν θέλουμε τα στολίζουμε με μαυροκούκι, ασπρισμένα αμυγδαλάκια σε φετούλες ή σουσάμι.
Ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, μέχρι να χρυσίσει η επιφάνεια.
Αφού κρυώσουν καλά, μπορούμε να τα φυλάξουμε στο ψυγείο, τυλιγμένα σε μεμβράνη!
Καλό Πάσχα!!!
exertiko kai afrato to politiko tsoureki sas!!!orea sintagi!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήkalo pasxa kai kali anastasi!!!!me ygia!!!filia!!
Το πιο νόστιμο τσουρέκι! Η συνταγή εξαίρετη και το λέω έχοντας καταγωγή από την Πόλη!
ΑπάντησηΔιαγραφήBetty,και του χρόνου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν έχω δοκιμάσει το πολίτικο τσουρέκι,θα είναι μυρωδάτο!
Καλή ανάσταση!
Kαι του χρόνου Μπέτυ να είσαι καλά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνεται ωραιότατο το τσουρέκι σου.
Μοσχομύρισε.
Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα
Εξαιρετικά νόστιμο και μυρωδάτο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Ανάσταση, Μπέττυ!
Και του χρόνου Μπέττυ.Η συνταγή είναι πράγματι πολύ καλή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣου εύχομαι Καλή Ανάσταση
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
ΑπάντησηΔιαγραφήtha prolavei na meinei katholou tsoureki gia na to valoume sto psigeio? den nomizo!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήpolu oraio to tsoureki, mexri edo mirise...ego boro na paro to ena nai???
Τσοθρεκια, κουλουρακια...μυριζει Πασχα στα μλπογ και μας φτιαχνει το κεφι!
ΑπάντησηΔιαγραφήμοσχοβόλισε η μπλογκογειτονιά, Καλό Πάσχα με υγεια σου εύχομαι
ΑπάντησηΔιαγραφήΛαχταριστό,λαχταριστό και μόνο από την εικόνα φαίνεται πόσο νόστιμο θα είναι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Ανάσταση!
Καλό Πάσχα!
Μοσχοβόλισε ο τόπος! Καλή ΑΝάσταση :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι του χρόνου Μπέτυ! Καλή Ανάσταση!
ΑπάντησηΔιαγραφήημερα αφιερωμενη στα τσουρεκια και αυγα.
ΑπάντησηΔιαγραφήλεω να δοκιμασω αυτη την συνταγη.
καλη ανασταση!
Καλοφάγωτα, και του χρόνου Μπέτυ μου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση
Πολλά φιλιά
Καλημέρα
Γεια σου Betty,
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό Πάσχα!
Big σας χαιρετώ, υγιή, ευτυχή, καλό Πάσχα, σας ευχαριστώ για τις ευχές και της μνήμης, επίσης, σας εύχομαι πολλή έμπνευση σας, ήμουν πάντα ενδιαφέρονται για υγιεινή κουζίνα!,
Σας χαιρετώ,
Wanda
Happy Easter Elizabeth for you and familly,!!!
Καλή Ανάσταση στις καρδιές και στο Πνεύμα μας! Υγεία κι ευτυχία!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπέτυ μου καλή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
Το τσουρέκι τέλειο και του χρόνου!
Και του χρόνου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, με υγεία και ευτυχία:)
Aξια χεράκια! Καλή Ανάσταση, υγεία, Ειρήνη, χαρές! Πάντα Λαμπρή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπέτυ καλημέρα και χρόνια πολλά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαταπληκτική η συνταγή σου.Δεν έχω λόγια.Δεν θα πώ οτι ίσως είναι το καλύτερο τσουρέκι που έχω δοκιμάσει ποτέ,γιατί σίγουρα είναι το καλύτερο τσουρέκι που έχω δοκιμάσει ποτέ.!!!
Τα έφτιαξα χθές και ενθουσιάστηκα απο το αποτέλεσμα.Πεντανόστημα,πανεύκολα,αφράτα & ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για την συνταγή.
Να'σαι καλά.
@ Σταυρούλα:
ΑπάντησηΔιαγραφήΣταυρούλα εγώ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι πολύ που σου πέτυχε και σου άρεσε τόσο!!!!
Χρόνια Πολλά και καλό μήνα, να είσαι καλά και να τα λέμε!
Καλό βράδυ...
Καλησπέρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔε δοκίμασα να φτιάξω τη συνταγή σας, αλλά μία άλλη από το Εδεσματολόγιο Σμύρνης, που είναι και αυτή που έφτιαχνε η Κορδελιότισσα γιαγιά μου.
Νομίζω πως πορτοκάλια, λεμόνια και κακουλέ δεν χωρούν στο πολίτικο τσουρέκι.
Ευχαριστώ, Άρτεμις
Θα ποροσπαθήσω, όμως, και αυτή την εκδοχή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Ανάσταση σας εύχομαι και Καλή Λαμπρή!
Άρτεμις
Καλησπερα.Εκανα τα τσουρεκια οπως της συνταγης και ηταν τελεια.Κι ας ηταν η πρωτη μου φορα.Σας ευχαριστω για τα " φωτα" σας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαίρνω πάντα μεγάλη χαρά με σχόλια σαν το δικό σου!
ΔιαγραφήΣε ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες μαζί μας την επιτυχία σου!
Καλή συνέχεια...
Εψαχνα μια συνταγη για τσουρεκια κι επεσα παλι πανω σου:-) Ειναι η πρωτη φορα που θα επιχειρησω κατι τετοιο, αλλα ειδα τα θετικα σχολια και πηρα κουραγιο. Μια ερωτηση μονο: Οταν περιμενω να φουσκωσουν πριν τα πλασω, μπορω να τα βαλω στο φουρνο(αερας 35βαθμοι)?
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαρια.
Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, έλειπα για λίγο και δεν είχα πρόσβαση...
ΔιαγραφήΜπορείς να τα βάλεις σε φούρνο στους 35, εγώ σε αυτή την περίπτωση δεν χρησιμοποιώ αέρα για να μην στεγνώσει η ζύμη, απλά αντιστάσεις πάνω-κάτω.
Αν τα έφτιαξες πες μου...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΡΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΑΡΙΚΑ
Μαρίκα καλησπέρα και χρόνια πολλά!
ΔιαγραφήΌταν λες δεν έγιναν αφράτα τι ακριβώς εννοείς; Γιατί αν έγιναν πολύ σφιχτά και βαριά ίσως έφταιγε η μαγιά ~ στο αρχικό στάδιο, φούσκωσε, διπλασιάστηκε σε όγκο; καμμιά φορά παρόλο που δεν έχει λήξει, δεν είναι καλή, γι αυτό και την ενεργοποιούμε με το χλιαρό γάλα... Επίσης μήπως το γάλα ήταν ιδιαίτερα ζεστό και την έκαψε; Αν θέλεις δώσε μου περισσότερες πληροφορίες...
BETTY Καλημερα δεν ξερω αν εφταιγε η μαγια σημερα τα ξαναφτιαχνω οταν τα ψησω θα σε ενημερωσω αν αυτη τη φορα εγιναν σωστα παντωσ απο γευση ηταν πολυ ωραια . Σε ευχαριστω για την απαντηση και χρονια πολλα ΜΑΡΙΚΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜόλις έφτιαξα τα τσουρέκια και είναι τέλεια!!!!!!Ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σας!!!!!Έλενα
ΑπάντησηΔιαγραφήΈλενα, μπράβο σου που τα πέτυχες! Χαίρομαι πολύ!!! :)
ΔιαγραφήΗθελα να ξέρω πόση μαγιά νωπή μπορώ να βάλω σε ένα κιλό αλεύρι
ΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ. Ιουλία.
Ενας κύβος νωπής μαγιάς (24 γρ) αντιστοιχεί σε ένα φακελάκι ξερής (9 γρ) για μισό κιλό αλεύρι.
ΔιαγραφήΕπομένως στο ένα κιλό θα βάλεις δυό κτβους.
Ενας κύβος νωπής μαγιάς (24 γρ) αντιστοιχεί σε ένα φακελάκι ξερής (9 γρ) για μισό κιλό αλεύρι.
ΔιαγραφήΕπομένως στο ένα κιλό θα βάλεις δυό κτβους.
καλησπέρα,
ΑπάντησηΔιαγραφήέχω την ζύμη 1,5 ώρα να ξεκουραστεί και δεν έχει διπλασιαστεί σε όγκο ίσα που έχει φουσκώσει φταίει κάτι ?
Καλησπέρα, μόλις είδα το μήνυμά σου, άρα ότι ήταν να γίνει έγινε υποθέτω...
ΔιαγραφήΘα έλεγα να την έβαζες λίγο σε ελαφρά ζεσταμένο φούρνο, μήπως η θερμοκρασία δωματίου ήταν ιδιαιτέρως χαμηλή και γι αυτό δεν φούσκωνε... Εκτός κι αν ήταν πρόβλημα της μαγιάς!
Αν θέλεις πάντως, πες μου τι έγινε τελικά...
Καλησπέρα, στα μυρωδικά εννοείτε κουταλιές της σούπας;
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι, όπου κουταλιές=κοφτές κουταλιές σούπας... φυσικά είναι και θέμα γούστου!
ΔιαγραφήΥπέροχο το τσουρέκι. .αλλά θα μπορούσα να αντίκαταστησω το βούτυρο λουρπακ με βούτυρο προβιο και τη μαγιά σκόνη σε μαγιά νωπη;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑντι για 2 φακελακια ξερη μαγια (δηλ. 16 γρ) βάλε 60 γρ νωπής.
ΔιαγραφήΘεωρώ ότι και το βουτυρο μπορείς να το αντικαταστησεις με ίσης ποσότητας πρόβειο αλλά δεν το έχω κάνει και δεν ξερω πόσο θα επιρρεάσει την γεύση!
Καλησπέρα φανταστικά και τέλεια συνταγή. ΘΑ μπορούσα να βάλω αλεύρι σκληρο για τσουρεκι αντί το Ρόμπιν χούντ επειδή είναι ακριβώς?
ΑπάντησηΔιαγραφήΦυσικά και μπορείς, ή σκληρό ή όποιο άλλο αλεύρι για τσουρέκια θέλεις!
ΔιαγραφήΚαλή επιτυχία και σε ευχαριστώ! :)
Έμειναν όλοι καταπληκτοι με τα τσουρεκια πολύ αφρατα
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάρα πολύ χαίρομαι, ευχαριστώ πολύ, καλοφάγωτα! :)
ΔιαγραφήΞέχασα να σας πω ότι με τη ξηρή μαγιά αργούν να φουσκώσουν, θα δοκιμάσω με την νωπη.και το βούτυρο το πρόβειο έδεσε πολύ ωραία με το τσουρέκι συγνώμη αν σας κουρασα
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν με κούρασες καθόλου, χαίρομαι που σας άρεσαν και σημειώνω την παραλλαγή με το πρόβειο βούτυρο! :)
Διαγραφήπρώτη φορά που φτιάχνω τσουρέκια & το αποτέλεσμα απίστευτο!Υπέροχα ,αφρατα με μια μυρωδιά εκπληκτική! Στο ένα έβαλα & πραλινα, δεν έμεινε τίποτα! Μόνο που η ζύμη έσπαγε όταν τα επλαθα, μου πήρε 1,5 κιλό αλεύρι και πήρε αρκετά παραπάνω να φουσκωσουν, ακόμα και στο φούρνο (ξηρή μαγιά έβαλα )
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχη συνταγή και εύκολη!
Μπράβο που σου πέτυχαν και χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν!
ΔιαγραφήΤο 1 1/2 κιλό αλεύρι είναι πολύ,γι αυτό έσπαγε η ζύμη και άργησε να φουσκώσει, την επόμενη φορά βάλε όσο λεει η συνταγή και ζύμωσέ τα περσσότερη ώρα!
Καλοφάγωτα!
Κυρία μπετυ Καλησπέρα, θέλω να σε ρωτήσω κάτι αν βάλω άλλο σκληρο αλεύρι και όχι το Ρόμπιν χούντ θα επηρεαστεί η γεύση?είναι πολύ αφρατα και γευστικά,με το συγκεκριμένο αλεύρι. Καλό αλεύρι αλλά ακριβο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπορείς να βάλεις σκληρό ή και άλλο αλεύρι για τσουρέκια που θα βρεις στο εμποριο. Καλή επιτυχια!
ΔιαγραφήEίχα κανει μία και μοναδική φορά τη συνταγή σας πριν τρία χρόνια. Πετυχε αν και ήταν η πρώτη μου απόπειρα. Τύχη πρωτάρας να το πω;;;Δεν θυμάμαι όμως πού τα έψησα. Τί χρησιμοποιούμε αέρα ή αντιστάσεις? Σε πόσους βαθμούς σε καθε περίπτωση; Μεσαία σχάρα εννοείτε την τρίτη από κάτω; Ευχαριστώ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτις αντιστάσεις στους 180, αν βάλεις αέρα στους 170 στην τρίτη θεση από κάτω. Καλή επιτυχία και καλή Ανάσταση!
ΔιαγραφήΕυχαριστώ! Καλή ανάσταση!
ΔιαγραφήΚαλησπέρα κα Μπετυ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι η δεύτερη χρονιά που κάνω την συνταγή σας αλλά αυτην την φορά δεν φούσκωσε η ζύμη μου στο 2ωρο (το πρώτο φούσκωμα της μαγιάς πηγε μια χαρα).... Τι μπορώ να κάνω;;
Μπορείς να ζεστανεις το φούρνο στους 30 να τον σβήσεις και βάλεις εκεί τη ζύμη σου ωστε νσ την βοηθήσεις να ανέβει. Μήπως είχε ρεύματα ή κρύο εκεί που την άφησες?
ΔιαγραφήΜπορείς να ζεστανεις το φούρνο στους 30 να τον σβήσεις και βάλεις εκεί τη ζύμη σου ωστε νσ την βοηθήσεις να ανέβει. Μήπως είχε ρεύματα ή κρύο εκεί που την άφησες?
ΔιαγραφήΤι να σας πω; Σίγουρα κάτι πήγε λάθος.... Το δοκίμασα αυτό με τον φούρνο αλλά πάλι τίποτα.. Τα έψησα τελικά, φυσικά δεν φούσκωσαν αλλα μοσχομυρίζουν!!! Την επόμενη φορά ελπίζω να έχω και πάλι επιτυχία!!!
ΔιαγραφήΚρίμα... δεν ξέρω τι φταίει... μήπως ήταν καυτό το βούτυρο κι έκαψε τη μαγιά? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...
ΔιαγραφήΕύχομαι να σου γίνουν υπέροχα την επόμενη φορα!
Καλησπέρα κα Μπετυ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι η δεύτερη χρονιά που κάνω την συνταγή σας αλλά αυτην την φορά δεν φούσκωσε η ζύμη μου στο 2ωρο (το πρώτο φούσκωμα της μαγιάς πηγε μια χαρα).... Τι μπορώ να κάνω;;
Καλησπέρα κα Μπετυ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι η δεύτερη χρονιά που κάνω την συνταγή σας αλλά αυτην την φορά δεν φούσκωσε η ζύμη μου στο 2ωρο (το πρώτο φούσκωμα της μαγιάς πηγε μια χαρα).... Τι μπορώ να κάνω;;
Καλημέρα χρόνια πολλά Χριστός ανέστη. Έφτιαξα τα τσουρεκια σε όλους άρεσε αλλά υπήρχε κάποιο ελάττωμα τρίβετε. Έκοψα το τσουρέκι να κεράσω και τρίβώταν.γιατί?
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρόνια πολλά!
ΔιαγραφήΓια να τρίβεται σημαίνει ότι ήταν πολύ στεγνό, δεν είχε την υγρασία που έπρεπε. Μήπως ήταν εξ αρχής πολύ σφιχτή η ζύμη ή μήπως παραψήθηκε?
η συνταγή εξαιρετική!! !!εύκολη και μυρωδατη. Από εμφάνιση τέλεια!! ! Από γεύση δεν ξέρω διότι νηστευω. μου τρέχουν τα σάλια.. ..ευχαριστω κατερινα
ΑπάντησηΔιαγραφήΜετά τη δοκιμή περιμένω εντυπώσεις! Καλή Ανάσταση!
ΔιαγραφήΞεκίνησα να τα φτιάξω κι εγώ φέτος, Μπετυ, πρώτη φορά φτιάχνω τσουρέκια. Θα επανέλθω με το αποτέλεσμα, ελπίζω να πάνε όλα καλά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈγιναν πολύ ωραία, μαστιχωτά, με ίνες, μυρωδάτα, αλλά σε γεύση θα τα ήθελα πιο έντονα, του χρόνου θα βάλω περισσότερα μυρωδικά. Έκανα βέβαια και μερικές παραλλαγές οπότε ίσως φταίει αυτό. Καλή Ανάσταση! Η συνταγή τέλεια για πρωταρες όπως εγώ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο κυριότερο είναι πως σου πέτυχαν κι έγιναν μαστιχωτά!
ΔιαγραφήΔεν ξέρω τι αλλαγές έκσνες αλλά για τη συγκεκριμμένη δοσολογία θεωρώ πως τα μυρωδικά που αναφέρω είναι υπέρ αρκετά! Πρόσεξε μη σου πικρίσουν τα τσουρέκια αν αυξήσεις τη δόση σε μαχλέπι, μαστίχα κλπ.
Καλή Ανάσταση!
Η συνταγή είναι εξαιρετική και η περιγραφή των υλικών και της εκτέλεσης ακριβέστατη.Έγιναν αφράτα, όσο πρέπει μαστιχωτά και με υπέροχη γεύση.Ευχαριστούμε πολύ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ συνταγή είναι εξαιρετική και η περιγραφή των υλικών και της εκτέλεσης ακριβέστατη.Έγιναν αφράτα,όσο πρέπει μαστιχωτά και με υπέροχη γεύση.Ευχαριστούμε πολύ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤινα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαιρομαι πολύ που σας άρεσαν τόσο! Και του χρόνου!
ΔιαγραφήΚ.Μπεττυ εμένα ο φούρνος μου πάει κατευθείαν στους 50 βαθμούς.Να τον βάλω τόσο? Και σε πόση ώρα να τον σβησω? Να τσεκαρω αν εχέι φουσκώσει η ζύμη ή θα μου κάτσει?Ευχαριστω πολύ!😊
ΑπάντησηΔιαγραφήΜισή ώρα στους 50 είναι υπεραρκετή για να φουσκώσουν. Κάνε ότι λέει η συνταγή και δεν θα χεις πρόβλημα !
ΔιαγραφήΚαι κατι ακόμα, για μιση δοση,ποσα αυγά να βαλω?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑνάλογα με το μέγεθος, 2 ή 3. Ακόμα καλύτερα χτύπα 3 σε ενα μπολ και κράτα λίγο απ το μίγμα για την επάλειψη!
ΔιαγραφήΈγινε!Ευχαριστω πολύ!🙂
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή επιτυχία και καλές γιορτές!
Διαγραφή