Επίσης είναι ένα νόστιμο και ελαφρύ βραδυνό...
Σε κατσαρόλα βάζουμε 4 ποτήρια νερό με λίγο αλάτι.
Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε 1 ποτήρι τραχανά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσει.
Μόλις σβήσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές βούτυρο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε καυτό.
Μόλις το σερβίρετε ρίξτε μέσα στο πιάτο λίγη φέτα λιωμένη με το πιρούνι...Θαύμα !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου