Υλικά:
1 κουνέλι σε μερίδες
αλάτι και πιπέρι
ρίγανη
1 μεγάλο ποτήρι κόκκινο κρασί
ελαιόλαδο
Αλατοπιπερώνουμε καλά το κουνέλι.
Βάζουμε σε τηγάνι το λάδι να ζεσταθεί καλά αλλά όχι να κάψει.
Ρίχνουμε το κουνέλι και το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε το κρασί, αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά, να πάρει το κρέας το άρωμα του κρασιού και μετά
χαμηλώνουμε αρκετά τη φωτιά και ψήνουμε με κλειστό καπάκι για 30 λεπτά περίπου.
Σερβίρουμε στεγνό και συνοδεύουμε με σαλάτα.
Δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι υπέροχο, ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ???????????
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο σαββατοκύριακο θα είναι ο μεζές μου με συνοδεία κόκκινου κρασιού !!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑντε, γεια στα χέρια σας !!
Δ.Π.
Αχ Σοφιαννα μου συγνωμη...συγνωμη...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλπιζω να μην διαβασες την συνταγη μαζι με τον Σήφη ε?