Αν χρησιμοποιήσουμε αποξηραμένα μανιτάρια τα ρίχνουμε σε ζεστό νερό με ένα κύρο βοδινό κνορ για μισή ώρα περίπου μέχρι να φουσκώσουν.
Ψιλοκόβουμε ένα πράσο. Το σωτάρουμε με 2 κουταλιές λάδι ή βούτυρο. Ρίχνουμε 200 γρ. ρύζι για ρυζότο.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να απορροφήσει όλο το λάδι. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα σπαράγγια μέχρι να μαλακώσουν - περίπου 7 λεπτά.
Σβήνουμε με μισό ποτηράκι κρασί. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια.
Οταν απορροφηθεί όλο το κρασί, ρίχνουμε μια-μια κουταλιά 1 λίτρο ζωμό περιμένοντας κάθε φορά να απορροφηθεί η πρώτη για να ρίξουμε την επόμενη. Ψιλοκόβουμε τα βρασμένα σπαράγγια, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε καλά, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου