Αντικαθιστά επίσης κάλλιστα ένα γεύμα, καθώς είναι χορταστικό και πολύ ελαφρύ...
Χρειαζόμαστε:
4-5 μεγάλες ντομάτες
300 γρ τόνος σε λάδι
150 γρ γιαούρτι πλήρες
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2-3 κουταλιές άνηθος ψιλοκομμένος
4-5 μεγάλες ντομάτες
300 γρ τόνος σε λάδι
150 γρ γιαούρτι πλήρες
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2-3 κουταλιές άνηθος ψιλοκομμένος
Στραγγίζουμε ελαφρά τον τόνο (να μείνει λίγο λάδι) και τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τον άνηθο. Ανακατεύουμε καλά. Αν χρησιμοποιήσετε τόνο σε νερό προσθέστε στο μίγμα 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Πλένουμε τις ντομάτες, κόβουμε τα καπάκια τους και αδειάζουμε το εσωτερικό με προσοχή με ένα κοφτερό μαχαιράκι. Τις αφήνουμε λίγο ανάποδα να στραγγίσουν.
Γεμίζουμε τις ντομάτες με το μίγμα και κλείνουμε με τα καπάκια τους.
Τις αφήνουμε λίγο στο ψυγείο πριν σερβίρουμε...
den tin iksera autin tin parallagi me ton tono...wraio fenetai...kai grigoro kai eukolo na ftiaxtei
ΑπάντησηΔιαγραφήOraia...I've seen a few recipes like this. Try tomantinia...mezedakia. Yam-yam!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣούπερ μεζεδάκι!! Τι μεζεδάκι δηλαδή, κανονικό φαγάκι θα έλεγα και ελαφρύ και δροσερό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟτι πρέπει για τώρα το καλοκαίρι!!
Πολύ όμορφο φαίνεται! Εύκολο, δροσερό και νόστιμο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραίο το ορεκτικό σου εύκολο και γρήγορο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια στα χέρια σου!
Πολύ νόστιμο και δροσερό! Έχω χρόνια να το κάνω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔροσερό και καλοκαιρινό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤρώγεται υπέροχα με λευκό κρασί.
This is a great blog.
ΑπάντησηΔιαγραφήGood recipes and great photos.
I like the idea of friendship on the web.
I want to give you a hand and prizes:
Lemonade award ,
Friendship Award. and
Blogger Oscar.
Accept this type of awards,
to make new acquaintances and good relations.
I am happy to offer.
look here
http://trydiani.blogspot.com/2009/05/lemonade-award-friendship-award-blogger.html
Congratulations ...and continue ! Diana
Ενας αυτοσχεδιασμός μου βγήκε πολύ καλός: 2-3 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα, λίγη ξαρμυρισμένη κάπαρη, ψιλοκομμένο ραπανάκι, μισό λάϊμ, κρεμμυδάκι κι' άν έχετε όρεξη ένα καροτάκι ζουλιέν περασμένο απο τον φούρνο μυκροκυμάτων ίσα να μαλακώσει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔίνει και γεύση αλλά και είναι διατροφικό turbo!!
αααααα...και μην ξεχάσετε να πασπαλίσετε το εσωτερικό της ντομάτας με αλάτι χοντρό.
ΑπάντησηΔιαγραφή