Βράζουμε 1 φλιτζάνι αρακά και στραγγίζουμε.
Ψήνουμε στο γκριλ ή σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι 2 λεπτά φιλέτα κοτόπουλο με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες ή κομμάτια.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου (al dente).
Σε πιατέλα ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με λίγη σάλτσα πέστο, τον αρακά, το κοτόπουλο και προσθέτουμε λίγα ντοματάκια cherry.
Σερβίρουμε σε πιάτα προσθέτοντας παρμεζάνα τριμμένη, λίγη σάλτσα πέστο ακόμα και έξτρα κουκουνάρια.
Δεν είναι χορταστικό και όμορφο πιάτο;
και με πολλά χρώματα, να χορταίνει και το μάτι
ΑπάντησηΔιαγραφήThis looks very refreshing.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο στην Κική και στις νόστιμες εμπνεύσεις της!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά, καλό Σαββατοκύριακο:))
Μμμμμμμ νόστιμο!
ΑπάντησηΔιαγραφή