Τα υλικά έβγαλαν 4 μεγάλες μερίδες:
1 πακέτο σπαγγέτι ολικής αλέσεως
200 γρ σολομός καπνιστός
1 μέτριο κρεμμύδι
1 μεγάλη κονσέρβα μανιτάρια φετούλες
1 κουταλιά βούτυρο
250 γρ. κρέμα γάλακτος light
πιπέρι και μοσχοκάρυδο
Έβρασα τα μακαρόνια al dente.
Μέχρι να ετοιμαστούν, τσιγάρισα ελαφρά στο βούτυρο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα μανιτάρια. Μόλις ρόδισαν πρόσθεσα τον σολομό και ανακάτεψα για 1-2 λεπτά.
Έσβησα τη φωτιά, έριξα μέσα στο μίγμα τα μακαρόνια, ανακάτεψα να πάει η σάλτσα παντού και σέρβιρα με φρεσκοτριμμένο πιπεράκι.
Μας αρέσει πολύ ο σολωμός στη μακαρονάδα αλλά δεν είχα σκεφτεί να βάλω και μανιτάρια! Ωραία ιδέα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι εύκολη και νόστιμη μακαρονάδα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα μανιταράκια με εντυπωσίασαν και μένα, συνήθως την κάνω με σολομό και κρέμα γάλακτος και λίγη βότκα.
Φιλιά, καλό βράδυ!
Μια χάρη ζητώ,να μας σερβίρεις τα φαγητά σε μεγάλα διαστήματα,για να μπορούμε να χωνεύουμε το προηγούμενο φαγητό. Να μην χρειαζόμαστε σοδούλες, γιατί τα στομάχια μας είναι παλιάς τεχνολογίας...
ΑπάντησηΔιαγραφήπολύ ωραίο το φαγάκι σου !! φαντάζομαι τα αρώματα που θα είχε !!! και εγω σαν το Λενάκι σβήνω με βότκα, το απογειώνει !!
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλια και καλημέρα !!!
Άλλη μια συνταγή που μπαίνει στα υπ'όψιν.Φιλιά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩΡΑΊΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, δεν αντιστέκεμαι και εύκολα σε τέτοια πιάτο, μούρλια
ΑπάντησηΔιαγραφήΤρελαίνομαι για μακαρόνια με σολομό!
ΑπάντησηΔιαγραφήDEIXNEI POLU NOSTIMO ....
ΑπάντησηΔιαγραφή