Ένα εύκολο, γρήγορο γλυκάκι
για τις ξαφνικές κρίσεις υπογλυκαιμίας! J
1 φύλλο σφολιάτα
2-3 κουταλιές βιτάμ λιωμένο
4-5 κουταλιές καρύδια χοντροτριμμένα
4-5 κουταλιές σταφίδες
Ζάχαρη καστανή
Κανέλα
Απλώνουμε τη σφολιάτα στον πάγκο εργασίας.
Αλείφουμε καλά με το βιτάμ.
Πασπαλίζουμε με μπόλικη καστανή ζάχαρη και κανέλα.
Απλώνουμε τις σταφίδες
και τέλος τα καρύδια.
Διπλώνουμε σε ρολό
και κόβουμε σε χοντρές ροδέλες
Αλείφουμε εξωτερικά με λίγο βιτάμ.
Τοποθετούμε τις ροδέλες σε ταψί καλυμένο με λαδόκολλα
Τοποθετούμε τις ροδέλες σε ταψί καλυμένο με λαδόκολλα
και ψήνουμε στους 170ο για μισή ώρα περίπου
ή μέχρι να ροδίσει καλά η σφολιάτα.
Τα τσακίζουμε καλύτερα ζεστά
αλλά και κρύα είναι μια χαρά!
Αχ, δε σε προλαβα! Εφτιαξα σταφιδοψωμακια προχτες για πρωινο, γιατι ο αντρας μου τρελαινεται. Αν ειχα δει τη συνταγή σου θα την εφτιαχνα. Πιστεύω ότι βγαινουν πιο κρατσανιστα τα δικα σου, ε? Πολυ ενδιαφερουσα συνταγή! Καλημερα και καλη εβδομαδα Μπεττυ μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι, είναι αρκετά τραγανά ~ πιο πολύ γλυκάκι είναι παρά σταφιδόψωμα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟπως και να ΄χει, δοκίμασέ τα, θα σας αρέσουν!
Καλό βράδυ!