1 μέτριο χταπόδι (φρέσκο ή κατεψυγμένο)
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3-4 κρεμμύδια
2 φλιτζάνια λευκό κρασί
3-4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
2-3 φύλλα δάφνης
αλάτι και πιπέρι
2 φλιτζάνια λευκό κρασί
3-4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
2-3 φύλλα δάφνης
αλάτι και πιπέρι
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτά φετάκια.
Καθαρίζουμε και πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Το βάζουμε σε κατσαρόλα για 15-20 λεπτά σε δυνατή φωτιά να βγάλει τα νερά του.
Το βγάζουμε από την κατσαρόλα, πετάμε το νερό, βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε κρεμμύδι και χταπόδι μαζί για 10 λεπτά περίπου.
Το σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και τη δάφνη.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.
Στην υγεία μας !!!
Τέλειο Μπέτυ,τέλειο και το χταποδάκι και το τραπέζι σου.Να πάρω ένα μεζεδάκι,από όλα;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα είσαι καλά, στην υγεία σου και υγεία μας!
Καλό Σ/Κ
αν και λίγο βαρύ λαχταριστό, και πεντανόστιμο
ΑπάντησηΔιαγραφήστην υγειά μας!!!!!!!!
Βάζω το κρασάκι βάζεις το χταποδάκι?
ΑπάντησηΔιαγραφήMπέττυ,τέλος του μήνα πάω για μια βδομάδα Άνδρο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα είναι στο τραπέζι μας, το χταποδάκι σου και θα πιώ στην υγεία σου!
Να είσαι καλά!
Yam-yam...poli nostimo fainaitai...ego tha fero Ouzaki!
ΑπάντησηΔιαγραφήέλα να παραλάβεις και ένα βραβειο
ΑπάντησηΔιαγραφήΈνα από τα πιο τέλεια καλοκαιρινά φαγητά! Μιαμ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήmmmmmmmmmmmmmmmm teleio!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήto exw ftiaxei poles fores..yperoxo!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαίρομαι πολύ που σας άρεσε τόσο!!! :)
Διαγραφή