Τίποτα δύσκολο ή πολύπλοκο βέβαια. Οι φέτες του ξιφία πλύθηκαν και στέγνωσαν καλά. Μετά μπήκαν σε ταψί με λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λεμονάκι.
Κανα-δυό ώρες αργότερα ανέλαβε ο ψήστης! Τα κλαδάκια από τις κληματαριές μπήκαν στην ψησταριά και μετατράπηκαν σε κάρβουνα.
Η σχάρα ακούμπησε στα κάρβουνα και αφού έκαψε καλά περάστηκε με λίγο λάδι για να μην κολλήσουν οι φέτες του ψαριού. Ο ξιφίας τοποθετήθηκε στη σχάρα, ψήθηκε περίπου 10 λεπτά από κάθε πλευρά και ρόδισε όμορφα.
Την συνέχεια την καταλαβαίνετε, νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνεχίσω...
miam miam..oso apisteuto ki an akougetai mou exei leipsei to psari..kai eidika stin sxara..pentanostimo
ΑπάντησηΔιαγραφήBetty μου, παρόλο που το μεγάλο ψάρι δεν μου λείπει στην Ν Αφρική, το ποστ σου είναι τόσο ωραίο, που μου τρέχουν τα σάλια! Μπράβο και στον ψήστη!
ΑπάντησηΔιαγραφήζηλεύω, με βλέπω να τρέχω στην ψαραγορά....και να την ξεσηκώνω....
ΑπάντησηΔιαγραφήόνειρο τα ψαράκια, και τα τιμάμε συχνά, ψαροφάγοι και καλοφαγάδες μου!!!!!!!!
Εζήλεψα ψαράκια εδώ μέσα...!
ΑπάντησηΔιαγραφήBetty μου, ολοκλήρωσες τα ... άπαντα της ψαροφαγίας με το καλυτερότερο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυγχαρητήρια βέβαια και στον ψήστη, το ψήσιμο φαίνεται να έχει πετύχει τέλεια!!
Καλό βραδάκι!
I'm jealous too!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν και τα ψάρια γενικότερα δεν τα λατρεύω ο ξιφίας είναι ένα από τα αγαπημένα μου...και φαίνεται τέλειος - πεντανόστιμος στην φωτο...αχ τον πεθύμησα τώρα που τον είδα...
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα 'σαι καλά!
λατρεύω τα ψάρια, όλα όσα παρουσίασες είναι του γούστου μου. Την επόμενη φορά που θα τα ξαναέχεις, περιμένω πρόσκληση χιχιχι!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλή σου μέρα
Betty ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕιμαι σε μία φάση που έχω κόψει το τσιγάρο και προσπαθώ να μην τρώω πολύ!
Με τέτοιες συνταγές όμως δεν μπορώ να κρατηθώ!
Φιλιά
Μπέτη μου μας κακομαθαίνεις!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛαχταριστα τα ψαρακια και αν ειναι και στα καρβουνα ακομα καλυτερα.
ΑπάντησηΔιαγραφήBettoula,
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν θέλω να το παρεις κατάκαρδα όμως νομίζω ότι αυτή τη φορά ο ψήστης αξίζει όλα τα συγχαρητήρι. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
Φιλάκια
Βασούλα
Fabulous...I love swordfish...and it's time I had some in Greece..se souvlaki!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ντροπή των ψαριών (άντε, μετά τον γαλέο και το μουγκρί). Κοτόπουλο της θάλασσας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕδώ στην σαντορίνη, δεν τους ψαρεύουμε καν- αλλά το καλοκαίρι, τους αγοράζουμε αρόδου από κρητικά καΐκια, και τους μοσχοπουλάμε στους τουρίστες.