Επειδή το καλοκαίρι στο εξοχικό συχνά μαζευόμαστε αρκετά άτομα, το γκιούλμπασι ειναι η ιδανική λύση γιατί ετοιμάζεται χωρίς καθόλου κόπο.
Αν ανάψουμε δε και το φούρνο με τα ξύλα στον κήπο, τότε αποκτά ξεχωριστή νοστιμιά.
Ανακατεύω λοιπόν καλά διάφορα κρέατα δηλαδή αρνί, χοιρινό και μοσχάρι, 3-4 σκελίδες σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ¼ τυρί σκληρό, κεφαλοτύρι η κεφαλογραβιέρα. Τα ρίχνω όλα μαζί στη γάστρα χωρίς λάδι ούτε νερό και το ψήνω σε μέτριο φούρνο για 3 ώρες περίπου.
Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε....
Αν ανάψουμε δε και το φούρνο με τα ξύλα στον κήπο, τότε αποκτά ξεχωριστή νοστιμιά.
Ανακατεύω λοιπόν καλά διάφορα κρέατα δηλαδή αρνί, χοιρινό και μοσχάρι, 3-4 σκελίδες σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ¼ τυρί σκληρό, κεφαλοτύρι η κεφαλογραβιέρα. Τα ρίχνω όλα μαζί στη γάστρα χωρίς λάδι ούτε νερό και το ψήνω σε μέτριο φούρνο για 3 ώρες περίπου.
Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε....
Το φτιαξαμε σημερα..ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ σευχαριστουμε πολυ.
ΑπάντησηΔιαγραφή@Benikos place: Μπράβο, πολύ χαίρομαι! Ελπίζω να ήπιατε ένα κρασί και για μένα...
ΑπάντησηΔιαγραφή