6 φιλετα ψαριού
5-6 κουταλιες σουπας ελαιολαδο
2 μετρια κρεμμυδια χοντροκομμενα
5 πρασα χοντροκομμενα
5-6 κλωναρια σελινο χοντροκομμενα
4-5 πατατες κομμενες ροδελες (προαιρετικα)
αλατι και πιπερι
Χυμος απο 3 λεμονια
1 κουταλια σουπας αλευρι
Λιγο ζεστο νερο
Ριχνεις το λαδι στην κατσαρολα με τα κρεμμυδια να τσιγαριστουν ελαφρα
Προσθετεις τα πρασα, το σελινο και το ζεστο νερό και αφηνεις 10 λεπτα να μαραθουν
Προσθετεις τις πατατες, αλατι και πιπερι και αφηνεις 10 λεπτα να βρασουν
Προσθετεις το ψαρι και το αφηνεις αλλα 10-15 λεπτα
Χτυπας το χυμο λεμονιου με το αλευρι να γινει ρευστος χυλος
Παιρνεις ζωμο απο την κατσαρολα και προσθετεις λιγο-λιγο στο λεμονι – περιπου 3-4 κουταλιες σουπας
Προσθετεις το χυλο στην κατσαρολα, ανακατευεις καλα και σερβιρεις...
Προσθετεις το ψαρι και το αφηνεις αλλα 10-15 λεπτα
Χτυπας το χυμο λεμονιου με το αλευρι να γινει ρευστος χυλος
Παιρνεις ζωμο απο την κατσαρολα και προσθετεις λιγο-λιγο στο λεμονι – περιπου 3-4 κουταλιες σουπας
Προσθετεις το χυλο στην κατσαρολα, ανακατευεις καλα και σερβιρεις...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου