Στην Κρήτη τις σερβίρουν μετά το φαγητό σαν γλυκό...
Σε λεκανίτσα χτυπάμε 1 ποτήρι λάδι, λίγο αλάτι και το χυμό ενός λεμονιού. Προσθέτουμε λίγο-λίγο 1 κιλό αλεύρι και λίγο ζεστό νερό μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακιά. Παίρνουμε λίγη-λίγη ζύμη και ανοίγουμε σε μικρά φύλλα - όσο ένα πιατάκι τσαγιού. Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν. Τις σερβίρουμε με μέλι ή ζάχαρη και κανέλλα.
υπεροχες!
ΑπάντησηΔιαγραφή