Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Σπαγγέτι με γαρίδες


Εδώ αν θέλετε μπορείτε να βάλετε είτε φρέσκιες είτε κατεψυγμένες γαρίδες...
300 γρ πιπεριές χρωματιστές ψιλοκομμένες
λίγο σκόρδο
λίγο πιπέρι καγιέν
350 γρ κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
λίγη ρίγανη
600 γρ γαρίδες
1/2 πακέτο σπαγγέτι
3 κουταλιές βούτυρο ή λάδι
αλάτι και πιπέρι
Βάζουμε σε κατσαρόλα τις πιπεριές, το σκόρδο, το καγιέν, τα κρεμμυδάκια, τα ντοματάκια, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και 1 φλυτζάνι νερό και βράζουμε μέχρι να απορροφήσον τα υγρά και να μαλακώσουν.
Χοντροκόβουμε τις γαρίδες. Τις προσθέτουμε στη σάλτσα των λαχανικών και αφήνουμε να ψηθούν για 5-6 λεπτά. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα 2 ποτήρια νερό, αλάτι και πιπέρι και μόλις βράσει προσθέτουμε τα ζυμαρικά κομμένα στα δύο.
Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε το βούτυρο και σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...