Συνοδέψτε με χωριάτικη σαλάτα και υπέροχο δροσερό τζατζίκι!
Ξεπλένουμε τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στεγνώσουν καλά.
Αλατοπιπερώνουμε και από τις δυο πλευρές και τις αραδιάζουμε σε ταψί. Προσθέτουμε ρίγανη, 1-2 κλωνάρια δεντρολίβανο, 4-5 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες, 2-3 φύλλα δάφνης και λίγο ελαιόλαδο.
Αφήνουμε στο ψυγείο να πάρουν τα αρώματα από τα μυρωδικά.
Όταν ετοιμαστούν τα κάρβουνα, ζεσταίνουμε τη σχάρα καλά και μετά τοποθετούμε πάνω τις μπριζόλες.
Η ώρα ψησίματος εξαρτάται από το πόσο καλοψημένη θέλουμε την μπριζόλα μας.
Στο εξοχικό περνάτε καλά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ δυστυχώς δεν πήγα στο χωριό φοβούμενη τον καιρό αλλά που θα πάει πόσο θα κάνει ακόμη κρύο;;
Καλή εβδομάδα!!
Ωρέ μάνα μου!!!!!! και πεινάωωωωωωωωωωωω
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο αγαπημένο μας φαγητό, το χειμώνα τις ψήνουμε στο τζάκι και το καλοκαίρι στην ψησταριά!! Πάντα με παρέα και κρασάκι. Γι΄αυτό σου λέω, συνονόματη ότι ταιριάζουμε, δεν είναι τυχαίο ότι κολλάω κανονικά στο blog σου κάθε φορά που μπαίνω στο internet!! M'αρέσεις για την απλότητά σου, για τη μη προκλητική καλαισθησία σου, και για την σοβαρότητά σου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή όρεξη!!
Φιλιά
Καλή επιστροφή!!
Καλοπερνάτε βλέπω ε???
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο αγαπημένο φαγητό όλων μας...
Καλή όρεξη και καλή εβδομάδα Μπετούλα!!!
Σου ψήθηκαν τέλεια, τα κάρβουνα είναι ειδικότητα του συζύγου, κι αυτός μια χαρά τα καταφέρνει!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή βδομάδα Μπέτυ μου!
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΓΗΤΑ ΑΠΛΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΧΟ...ΜΙΑ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι κρασάκι για να πάνε κάτω τα φαρμάκια.
ΑπάντησηΔιαγραφήBetty,πολύ ωραίες οι μπριτζόλες στα κάρβουνα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕμείς μόνο έξω τις απολαμβάνουμε,περισσότερο βέβαια τα κορίτσια,γιατί στο σπίτι προσωπικά δεν τα καταφέρνω κι ο άντρας μου δεν προλαβαίνει.
Φιλιά!
τέλειες, πεινάω!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάθε μέρα να έχω, δεν με νοιάζει!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνονται φοβερές!!! Θέλω μία ΤΩΡΑ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλλη γεύση έχουν στα κάρβουνα..
ΑπάντησηΔιαγραφήνα είχα ένα κομματάκι...:)