700 γρ μοσχάρι
(συνήθως χρησιμοποιώ ποντίκι)
(συνήθως χρησιμοποιώ ποντίκι)
1 μέτριο κρεμμύδι ολόκληρο
1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη
Μισή κούπα ελαιόλαδο
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι και πιπέρι
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια.
Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά
και ρίχνουμε το κρέας να ροδίσει.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τη σκελίδα σκόρδο ολόκληρα
και ρίχνουμε το κρέας να ροδίσει.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τη σκελίδα σκόρδο ολόκληρα
και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 10 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε μια κούπα ζεστό νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει
για 45 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε μια κούπα ζεστό νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει
για 45 λεπτά περίπου.
μέχρι να χυλώσει το κρέας
και να μείνει με λίγη πηχτή σαλτσούλα.
και να μείνει με λίγη πηχτή σαλτσούλα.
Αν μας φανεί η σάλτσα νερουλή
προσθέτουμε 2 κουταλιές νισεστέ
(ή αλεύρι ή κορν φλάουρ) και ανακατεύουμε καλά.
προσθέτουμε 2 κουταλιές νισεστέ
(ή αλεύρι ή κορν φλάουρ) και ανακατεύουμε καλά.
Καλη εβδομαδα να εχουμε απο αυριο και ας εχουμε* προχειρο * παντα ενα χαμογελο να το μοιρασουμε σε οσους το εχουν αναγκη. Δεν στοιχιζει τιποτα,αλλα αξίζει πολλά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα εισαι παντα καλά.Αργω να περασω αλλα παντα προσπαθω να ειμαι συνεπης:)
τελειο φαγητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαπημένο φαγάκι :)
ΑπάντησηΔιαγραφήαχ δεν το εχω κάνει έτσι ποτέ το μοσχάρι και μου άρεσε πολύυυυ σαν ιδέα! είναι και ότι πρέπει για την διαιτα που κάνω που αποφεύγω τις σάλτσες τις κόκκινες..ευχαριστούμεεεε
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπημένο όχι μόνο των παιδικών χρόνων αλλά των τωρινών.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤρώγεται ευχάριστα και με πατάτες και με ρύζι.
Καλή εβδομάδα :)
Νοστιμότατο, Betty! Άντε και λίγο μοσχαράκι, γιατί με στεναχώρησες με το κουνελάκι που έβαλες πριν από μια εβδομάδα!
ΑπάντησηΔιαγραφήAγαπημένο μας και ειδικά με άγριο ρύζι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα!
Η Εφη είμαι αλλά ο μπλόγκερ...$#%$#%$# πάλι...
Πολύ αγαπημένο φαγάκι! Καλη εβδομάδα:)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα Μπετούλα!!! Αγαπημένο μαμαδάστικο φαγάκι...
ΑπάντησηΔιαγραφήΔε το τρίβεις το κρεμμύδι Βέτα; Κάνει καλό πρέπει να τρωμε κρεμμυδάκια μοσχοβολάνε και μαγειρεμένα κανουν απίστευτα γλυκό το φαϊ μας!
ΑπάντησηΔιαγραφήmexri edo mirise h saltsa me to lemonaki....
ΑπάντησηΔιαγραφήerxomai gia ti merida mou (krata mou kai mia deuteri gia argotera pls) :)))))))))))))
polla filia
Elizabeth Stone was born on June 11, 1990. [url=http://www.elitwine.com]canada goose jackets[/url] HANNITY: And, all right. [url=http://www.pariscanadagoosepascher.com]Canada Goose Expedition Parka[/url] Jryhojoyp
ΑπάντησηΔιαγραφή[url=http://www.texsoco.com]canada goose[/url] Xmguoodtg http://www.christianlouboutinonlineoutlet.co.uk ttptyjvwd