Πάρτε λοιπόν 3-4 μήλα, 2 φλυτζάνια νερό, 1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη, 1 κομμάτι κανέλλα και τη φλούδα από ένα λεμόνι.
Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε στα τέσσερα και τα ρίχνουμε σε νερό με λίγες σταγόνες λεμονιού για να μην μαυρίσουν.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη φλούδα λεμονιού, την κανέλλα και τα μήλα
και τα βάζουμε να βράσουν όλα μαζί σε δυνατή φωτιά για μισή ώρα περίπου.
Μόλις τα μήλα μαλακώσουν αρκετά είναι έτοιμα. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα σερβίρουμε με λίγη κανέλλα.
Νοστιμότατα...
παντα νοστιμη η κομποστουλα και πολυ ελεφρυ γλυκο
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραία κ πάντα νόστιμη
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ!!!
ΔιαγραφήΤέλια συνταγή ευχαριστώ πολύ!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ, πολύ χαίρομαι που σας άρεσε!
Διαγραφή