

Την επόμενη μέρα τα ξεπλένουμε, αφαιρούμε τα μισά φλούδια (καλό είναι να μείνουν αρκετά φλούδια γιατί προσθέτουν νοστιμιά) και τα βάζουμε να βράσουν σε αρκετό κρύο νερό.
Θα χρειαστούν περίπου 3/4 σε δυνατή φωτιά.Οταν βράσουν καλά τα σουρώνουμε, τα βγάζουμε σε πιατέλα και τα πιέζουμε με πιρούνι να λειώσουν ελαφρά.
Σερβίρουμε με λάδι, αλάτι, μπόλικο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και αν θέλουμε λίγο λεμόνι...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου