Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Κοτόπουλο με μπύρα

Εύκολο, γρήγορο, θαύμα !!!

Βάζουμε σε κατσαρόλα ή τηγάνι λίγο λάδι και ροδίζουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσετε μικρά μπουτάκια. Μόλις ροδίσει προσθέτουμε ένα μεγάλο κουτί μπύρα

και 6-7 κουταλιές σούπας μουστάρδα.


Ρίχνουμε και λίγο αλατοπίπερο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοψηθεί για μισή ώρα περίπου.
Ισως χρειαστεί να προσθέσουμε ελάχιστο νερό.

Σερβιρισμένο με χυλοπίτες είναι απίθανο ...!

2 σχόλια:

  1. afto to fagito den paizetai...
    poly mou leipei :(

    egw to eftiaxna me fileto kotopoulo, thelei kai ligotero xrono mageirema! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Betty se mia vdomada exoume nisteia...gia kane siga siga ta koumanta sou... na doume ti tha fame tote!!

    ps: to kotopoulo me tin mpyra prepei na einai ola ta lefta...to eida to prwi (eeee to apogeuma!) kai mou trexan ta salia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...