Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Πένες με σολομό και μπρικ


Δοκιμάστε το οπωσδήποτε !

Υλικά
1 πακέτο πένες
300 γρ καπνιστός σολομός
3 κουταλιές μαργαρίνη
500 γρ τυρί κρέμα Philiadelphia
100 γρ κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά κόκκινο πιπέρι σε κόκκους (και μαύρο μας κάνει)
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
1 μικρό βαζάκι μπρικ

Βράζουμε τις πένες "αλ ντέντε" και τις σουρώνουμε.
Σε κατσαρόλα βάζουμε τη μαργαρίνη, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος και τους κόκκους πιπεριού και ανακατεύουμε να γίνει μια κρεμώδης σάλτσα. Ρίχνουμε μέσα τις πένες και ανακατεύουμε ελαφρά.
Κόβουμε τον σολομό σε κομμάτια και τον ρίχνουμε στις πένες.
Οταν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με τον άνηθο και μοιράζουμε απο πάνω το μπρικ.

2 σχόλια:

  1. Το είχα δοκιμάσει και από τα χεράκια της Ελισάβετ και όταν αναγνώρισα τη συνταγή είπα να το κάνω κι εγώ. Μείναμε οικογενειακώς ικανοποιημένοι. Ο γιος μου που το απολάμβανε χωρίς το σωλομό και το μπρικ με ρώταγε τρώγοντας αν έχουμε κι άλλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που συμβάλλω στην γευστική απόλαυση της οικογένειας....Τα σχόλια του συζύγου θα ήθελα να ακούσω όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...