![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguAaQIZs7-wjsRgIhG30KhTckwRLZMGy3_ZVUqor4xAgrfm6eICUEBKI9utV0NLxzNaVYicyZPpvTsvQVE2QYusqudJT2Hv2QckBR9wQKvNsZWgw5Kblmy9NmiVAItrFxj2qxW7KFgrVNi/s400/DSCN0263.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4whRBEUhk97w14i31bmXalh-5zK0foEcK9CC07leakyQgouvmzmhPULILu8LLujwp7Urm5VAyKAuxWiXw-ZmQmN8HKezVYawPcm42cI4GF7wiievY03rCVRnH8NXhTb37UUA8rXPwQd-l/s400/DSCN0253.jpg)
Σε κατσαρόλα βάζουμε 4 ποτήρια νερό με λίγο αλάτι.
Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε 1 ποτήρι τραχανά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσει.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIHEs0BqFQd8O-wFpbaJHjRFiw_rjpMLsePB1DNmflzI7Op771EEHz3r_8c3MVq_jz9cwtuH0d2Mog58iO-OnkWi_sxdOlIahZUHVco8rZ9on3QnLzOGvp0FQRmR_i06m5g0gj6VH7AvDB/s400/DSCN0257.jpg)
Μόλις σβήσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές βούτυρο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε καυτό.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwz_9yY81FZAZivpm69J8hqAdBHB5iBaBDRJR1AoC18ogn7BzJoa70lofUZ7hbK11e8ya7wgduPgeR2bZV3Jk2RLPHvfBUxV3F95lGH_A_Rj0728f_QhKsY-4YppjnuFSG6WMqdrSNLPKz/s400/DSCN0262.jpg)
Μόλις το σερβίρετε ρίξτε μέσα στο πιάτο λίγη φέτα λιωμένη με το πιρούνι...Θαύμα !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου