Μια τυρόπιτα που γίνεται πολύ γρήγορα και είναι πολύ νόστιμη...
Θα χρειαστείτε:
1/2 κιλό φέτα σκληρή
200 γρ γραβιέρα τριμμένη
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
4 αυγά
1 κεσέ γιαούρτι πλήρες
2 φλυτζάνια αλεύρι
1/2 κουταλάκι σόδα
4-5 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkiVfsQ2WEmaP0bAKINsIn2FAdvwLWpCtDRBnos0UX2zE_ai1B99NEFB9VAW1kmp53Mw0Ri352tBIsnMHrj31n6buqRpifpGYW_cLiSKslbv2PL95bgB-w3BNe23Qx9aXKjgKqU02fv8m-/s400/DSCN0083.jpg)
1/2 κιλό φέτα σκληρή
200 γρ γραβιέρα τριμμένη
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
4 αυγά
1 κεσέ γιαούρτι πλήρες
2 φλυτζάνια αλεύρι
1/2 κουταλάκι σόδα
4-5 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjI6-X784j1yEO2-HqJwvjdzuH1UhxS2nfXRlX-kD9obejIG2tgq3xPlFO6IKeKAetbbTdyEea4IBXWFyiTiTw2jK4V_UoaP1Cu_0DLRsC9CQLn_aU1avNv9IJuTkhtn2QBqfFESc56eO_E/s400/DSCN0074.jpg)
Σε λεκάνη βάζουμε τη φέτα και τη λιώνουμε με πιρούνι. Ρίχνουμε το λάδι, το γιαούρτι, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη γραβιέρα, τη σόδα και λίγο-λίγο το αλεύρι.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwVfYEoraM4iF1Xh8vZWuo3ZuzbJ-LZUfbrvZBVDAxtSlTT6PauxYdQ6gi2j-NZXyawOu496LTeyCS84-IfDIYFqOY8gx_xICab2EKFdx0t-cydCjPcrjQ3cJcGExRq2bf66vbeBAhgwku/s400/DSCN0076.jpg)
Αλείφουμε ένα ταψί με λάδι, το πασπαλίζουμε με το σιμιγδάλι και στρώνουμε το μίγμα.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicwQ5FdRJIs9AM_IjO0UFMw4_0d3RQ3fV5USE2htCGY3GfF-pw49c1G32oojPCJuv-KHbpCSI8iIq63WLSue7V8Sh77T012xxYYcxPIUyIh8HkICQ2mwI-mtE2qdFGZA0siFpftCuwCOO-/s400/DSCN0078.jpg)
Ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDXqU3yy1KVmp-LjDQZFfsKhFYzr3hJX6Ooj2z_9DQIxlyvjDGSzVATSVKhCSulJ6cGxhX36m1-dH2RojQYTWm0SLcIGYeppfvswkmzcsIoVgydR_zbMMhk6QdcSImO5rmRW2ZXxZTIAVo/s400/DSCN0081.jpg)
Είναι εξ ίσου ωραία ζεστή ή κρύα...
Την εκανα και ειναι φανταστικη! Αδειασαμε ενα ταψι. Συγχαρητηρια
ΑπάντησηΔιαγραφή