Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες μας, τις αλείφουμε με λάδι και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σε τηγάνι τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι με 3-4 κουταλιές λάδι, προσθέτουμε 1 πιπεριά ψιλοκομμένη, και σβήνουμε με 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει ελαφρά.
Προσθέτουμε στη σάλτσα 2 κουταλιές μουστάρδα και αλατοπίπερο.
Τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ομοιογενές μείγμα και η σάλτσα μας είναι έτοιμη.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdHr81TmvvuY4U9yViAkk3hnHPHIuZ8SwJT2ZvYKMouMkTI3ApagoTo6GG43nguFeAADVc5IlnRoOeE598joe1xaxG7PG5ivmyi8kqjvesBYThUMDPz55n1u15IZ0mLFW6c1ipJH1e3oXd/s400/%CF%83%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B70002.jpg)
Σερβίρουμε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και τηγανητές πατάτες ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου