![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguknnLXW7rTV-P0twtzcHTvmInpq_W4L4zHVuVsvf0VlOfsKdNBghgNNsnZ3M4V2xzvcd-IzlwVwy7YSD3Q0f2KuZsyyAtlfr-i8pYsoC1HJE_R5zwQWwqz-nUt6fI_ojbMqTIB3qx4Kfk/s400/DSCN0178.jpg)
Γίνονται επίσης υπέροχη σάλτσα για λευκό ρύζι ή ζυμαρικά...
θα χρειαστούμε:
3 κεσεδάκια διάφορα μανιτάρια
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι θυμάρι
1 κουταλάκι λευκό πιπέρι και ανάλογο αλάτι
1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 μεγάλες ντομάτες
1 φλυτζανάκι λευκό κρασί
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyrBp7Ab4uJCHzlKlAplrbBgp7W_JkltSn0Npqm4LBihNYkNHTm_bb_HqNEvLNlcp7BtJNMIe8_dbKhq1Gh4mzIU2Fftej5KOcQC6hliYxDoX7PnPlxwMlohCYjke28jvmz-qq5uLzP97K/s400/DSCN0156.jpg)
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε.
Σε τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEig2GE3pkn4x9rVFZjJGuegGxMR2PQooOAzzd0duXcZWmpg4GqP3hh5CYYwBxpx4p2hwpdmsGGqHKgBVv_IbN0JwaWqD3McbbjvMbKCFEYb8hHLOIXA1jZFaKe3CYlcWpS4lrV6Crl9gR0e/s400/DSCN0157.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfvKjeO2VE8Ls-tS0SPYwG2UC8gngZDSk2Kp9YQy0SOkQpnSmGrc5jb73RsFLfIf1Cxe_7yJrYXNC66G6AVoDvXhCHeD7WfsJ3CWWQrWUox2ToIGcE4W_CNzqdZsYCDU0Xc0xUM0_FZv_6/s400/DSCN0161.jpg)
Ρίχνουμε τα μανιτάρια, δυναμώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να χάσουν τα υγρά τους, περίπου 15'.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBLm0xig32OyKYpgOmhzJ5eY1ciOAG7N76Lxi5ChLiwPXlVOQLAeUmjI_MPqbB0vlOsawjlIpNYkftxymgEWX1CM4Wscqs4kAT7ol_tfEhOyd8ApchEdxIk95xo_AW-j74FL10vCtX7KiC/s400/DSCN0162.jpg)
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τις προσθέτουμε στο τηγάνι. Αφήνουμε να βράσουν για 15'.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEju8UTmVZaMW01zIexGz1Ew-wty5iGPeiwLmh7WXt68sJ4C9EyO-grypREZMWGm9wINwXjc3sYkk-5E99oxgsEMT72vsnlz5ei3rQtECoitxePD4m3r3z9EC_faI0NRXuleXJ4pMOPNNxuN/s400/DSCN0164.jpg)
Πασπαλίζουμε με το θυμάρι, αλάτι και λευκό πιπέρι.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxQMgAAiDk6IFnb1kUQR02yh1jqJXs2XojIPQWuSndBylZDBpHzQ9qcX_3d2L5wIDsnuBMw2p35d8IQs_z1JUCbecWAT3IGd10ejfp42KSz7TX2nGoQo0S4aDmwQw92imN65mHlI_xHtqS/s400/DSCN0166.jpg)
Σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το μαϊντανό.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLAeX2mmavXC8ar8QsANGdHMu9_sYoJDuh15RpCk3VEWkF1-6j_VhcXRoEPij4Xf51lBRqyZaqOoWFP97jOBUZSrGmzKvWgw2PAXpoqr536hK9W2EuoUka6Lp21mnhHf6md2ZE4JrmAyAu/s400/DSCN0172.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYIUPDhrAMoUI27OYyVTMIHPirITjZCo4zC5KT0PBcb_su5l4TRzxu5tk4nypxCYHrIkr5_B1Hw7Lo_4VXaIhBFjjS-UstqHNEpKAktD_nWyZ9ncxDXU_wWYfLqQBCwOOMXujGO9lcV5cU/s400/DSCN0186.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh18sUl09k6x9VL0fhQapIloUjC5KtEjCZvc10zFUjqcLFjRDXgEVdp3TTmYms7MNrXuzUp6a6ZnLRLybsOuAqDWnJ1PIBsATfTWuSMxyNmOpYtILovE7r0BgFgzBqm_K59f5Ko3ru8zXT8/s400/DSCN0181.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου