![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyZAWzjRYs0NKfmGcgW9BAXcalXqRYe_o-GwSwIzbxLMNMzFcxHmPX4IspjA75upt5jGv8mTxmvfWF1Bx_23zkCiuGVzcEvYxBXSe6IwMMLoMr5gJQZ0zYsxRjwbOWUEaJ2b8lUqDdPAh9/s400/DSCN0577.jpg)
Υλικά:
1 πακέτο ρεβύθια
1 φλυτζάνι λάδι
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
αλάτι και πιπέρι
Καθαρίζουμε τα ρεβύθια
1 πακέτο ρεβύθια
1 φλυτζάνι λάδι
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
αλάτι και πιπέρι
Καθαρίζουμε τα ρεβύθια
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEir6d_sLbviv9CPARCti8bKUxfExZVJfnZ4Ybq7TC8KEYpyBwHD6-i4_SOrKTJqhT9bX4lZ63PiMXbRXa6Tg8dcsHArgQXn-DRW3Oyu5lv2CT88Ds7gUJH3fT1Q_R_DWR6DOttH79-sQLRb/s400/DSCN0565.jpg)
και τα βάζουμε απο την προηγούμενη μέρα σε κρύο νερό να μουσκέψουν.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjahjhNQGOle6xuYgjPj2wJM5M0P5An1He5jxLx7EWXjC1f4K50lGYvGK1sfJklmnapwLaxyE6R9GQQ3IBW4drr6qyBlpbXv-e_b23-oLIScaPcA1sds6J_PqizW0uW7eOosNHn1FIE8r2o/s400/DSCN0566.jpg)
Την άλλη μέρα τα ξεπλένουμε καλά και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο κρύο νερό να πάρουν βράση.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRaGV339rVE3HY_6l48wqkS-WQTYsWjh71mo2u4wBIW6rjX8ntcKkktPkLo61FYg-Z4wOkcmNT43H3PtlSOhGQKP647s0h6tlqsA-tgStWuR_FsAcyqCUBYqJ8wVZeH4JBkg9Lb1gOIvVo/s400/DSCN0572.jpg)
Τα ξαφρίζουμε καλά, ρίχνουμε το λάδι, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσουν και να χυλώσουν.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYyIrFPbzLq-azGjobQkjPtcgCggenEboYvS11YlT5RcKzFL-kltMr2RM8ZpxEwbXQ8C-nKH7tO7ErHGdGaqcZsUy4Zwokr7eVC9d0SyH8CI3yeSDyE9-60uEOECGui05udGbTKy4drgiS/s400/DSCN0574.jpg)
Νοστιμίζουν ιδιαίτερα αν τους ρίξετε λίγο λεμόνι όταν τα σερβίρετε....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου