Καθαρίζουμε τα φασόλια και τα πλένουμε με αρκετό νερό.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhi7vpwtZ5udNGO6GDve4X5kS30jl0a4Zjs7ZjfmVLX5KzZmcQeg-f9Mfm6QEfZa1Z5A62FmiqsgG-hMr07CQUBptqxHi2gZ0g5j4d3peTVmaelF7AutqzTVnl6CnAIxxAUq2Ta04WMbawh/s400/mavromatika+003.jpg)
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με κρύο νερό
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqHz5xEXqwwuIr9E_ds67Db4zD08GEOnV6UutWWrPYSxe_piPoIIMjboHUolqqLHwB1yZ7xTDKPq297Y0ETDoZD_X8-qT7raDLfDqO1A_CbJshDZyskfkakeC-qN_KWFG0AkoRhRrwLGRW/s400/mavromatika+004.jpg)
και τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 3/4 της ώρας περίπου μέχρι να βράσουν καλά αλλά να μην λιώσουν.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh89cH_x9OKV9LUP6Q5ZKbDkfPBFd3XmjQXYfS4wxnT9RPNt1tc9dQSgn_bZdv3_FlD4OgHIcmzOcT6fk_9BlsruS_VsWPCv6UTlHvGHrQU2cNPxM_1Edhg6dzmJleVMNYt3srky7B-WaG5/s400/mavromatika+006.jpg)
Τα σουρώνουμε και τα σερβίρουμε με λαδόξυδο, κρεμμύδι ξερό ή φρέσκο ψιλοκομμένο και μπόλικο άνιθο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου