Σωτάρεις κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε λίγο λάδι, ρίχνεις μέσα τα ανάμεικτα κατεψυγμένα θαλασσινά, ανακατεύεις καλά.
και αφήνεις σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα θαλασσινά και να δέσει η σάλτσα.
Βράζεις τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, σουρώνεις και σερβίρεις ρίχνοντας από πάνω τα θαλασσινά με τη σάλτσα τους.
Τα ζυμαρικά μπορεί να είναι σπαγγέτι, ταλιατέλες άσπρες και πράσινες, λαζάνια ή ό,τι άλλο σας αρέσει..
Κεντατε, κεντατε!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔ.Π.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΡΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΟΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ.ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή