Είχα υποσχεθεί να σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα της απόπειρας να φτιάξω πιπεριές τουρσί χωρίς βράσιμο!
Έστω και καθυστερημένα λοιπόν, ίδού: Οι πιπεριές έμειναν αρκετά τραγανές, δεν μαλάκωσαν ιδιαίτερα (φαντάζομαι αν έβραζαν μαζί με το ζουμί θα ήταν πολύ πιο μαλακές) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έγιναν πολύ νόστιμες! Οι μικρότερες φυσικά ήταν και οι περισσότερο τρυφερές. Αρκετά έντονη η ξυδάτη γεύση τους, τις δοκιμάσαμε σε σαλάτες αλλά και σκέτες και συνόδευσαν εξαιρετικά το ουζάκι μας!
Έστω και καθυστερημένα λοιπόν, ίδού: Οι πιπεριές έμειναν αρκετά τραγανές, δεν μαλάκωσαν ιδιαίτερα (φαντάζομαι αν έβραζαν μαζί με το ζουμί θα ήταν πολύ πιο μαλακές) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έγιναν πολύ νόστιμες! Οι μικρότερες φυσικά ήταν και οι περισσότερο τρυφερές. Αρκετά έντονη η ξυδάτη γεύση τους, τις δοκιμάσαμε σε σαλάτες αλλά και σκέτες και συνόδευσαν εξαιρετικά το ουζάκι μας!
Είναι ότι πρέπει τώρα που ο καιρός θα αλλάξει!! Θα συνοδεύουν υπέροχα μια φασολάδα κάποια βροχερή μέρα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈτσι όπως τις βλέπω δεν έχουν καμιά διαφορά από αυτές που τις βράζουν. Ίσα ίσα θα είναι και πιο τραγανές!!
Φιλιά
Πολύ μου αρέσουν το χειμώνα με ..φασολάδα!!! Θα κάνει σίγουρα ο Δημήτρης!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ τις έβρασα λίγο αλλά οι δικές σας μοιάζουν καλύτερες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό φθινόπωρο!
ke mena mou aresoun poli me fasolada.tis ftiaxno me laxano ke karoto
ΑπάντησηΔιαγραφήepisi nostimes.