Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Πιπεριές τουρσί... το αποτέλεσμα!

Είχα υποσχεθεί να σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα της απόπειρας να φτιάξω πιπεριές τουρσί χωρίς βράσιμο!
Έστω και καθυστερημένα λοιπόν, ίδού: Οι πιπεριές έμειναν αρκετά τραγανές, δεν μαλάκωσαν ιδιαίτερα (φαντάζομαι αν έβραζαν μαζί με το ζουμί θα ήταν πολύ πιο μαλακές) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έγιναν πολύ νόστιμες! Οι μικρότερες φυσικά ήταν και οι περισσότερο τρυφερές. Αρκετά έντονη η ξυδάτη γεύση τους, τις δοκιμάσαμε σε σαλάτες αλλά και σκέτες και συνόδευσαν εξαιρετικά το ουζάκι μας!

4 σχόλια:

  1. Είναι ότι πρέπει τώρα που ο καιρός θα αλλάξει!! Θα συνοδεύουν υπέροχα μια φασολάδα κάποια βροχερή μέρα!!
    Έτσι όπως τις βλέπω δεν έχουν καμιά διαφορά από αυτές που τις βράζουν. Ίσα ίσα θα είναι και πιο τραγανές!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μου αρέσουν το χειμώνα με ..φασολάδα!!! Θα κάνει σίγουρα ο Δημήτρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ τις έβρασα λίγο αλλά οι δικές σας μοιάζουν καλύτερες!
    Καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ke mena mou aresoun poli me fasolada.tis ftiaxno me laxano ke karoto
    episi nostimes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...