Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009

Μανιτάρια γεμιστά

Ακόμα μιά δημιουργία της Κικής.... ωραία ιδέα για ορεκτικό αλλά και ελαφρύ γεύμα... επίσης η χωρίς τυρί εκδοχή είναι νηστίσιμη... δοκιμάστε τα!

Χρειαζόμαστε μεγάλα μανιτάρια (Πορτομπέλο) που τα βράζουμε για 5' λεπτά, τα καθαρίζουμε όσο γίνεται από μέσα και τα γεμίζουμε με μαλακό τυρί (ρικόττα, κατίκι, λιωμένο ανθότυρο). Προσθέτουμε ντοματάκια κομμένα στα δύο ή φετούλες ντομάτας, λίγη πιπεριά
και επίσης αν θέλουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά.
Τα ψήνουμε στο γκριλ για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν λίγο τα λαχανικά.

Μπορούμε να βάλουμε σαν γέμιση και ό,τι άλλο λαχανικό μας αρέσει, κολοκυθάκια για παράδειγμα ή μελιτζάνες και επίσης για τυρί ωραία γίνονται με ροκφόρ, φέτα ή ακόμα και ρεγκάτο τριμμένο...

Απολαύστε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...