Ελαφρύ, εύκολο και γρήγορο, ένα πιάτο που θα σας ενθουσιάσει...![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVS-IYsEnEy0Hu0m6MRDyPjOvdRVP8A1mA8PbbvFhdtFPsSfBHdK9XMoUgjipKmveY8hfGnBMy4O-Zj4TaFAMOx5AxgrvQP6EJ8NNWL7hRSMIzvykUIMrv9mnsTio2J0V6wFsTaajG9FSX/s400/DSC00829-1.JPG)
Αν χρησιμοποιήσουμε αποξηραμένα μανιτάρια τα ρίχνουμε σε ζεστό νερό με ένα κύρο βοδινό κνορ για μισή ώρα περίπου μέχρι να φουσκώσουν.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlKzgxeYL6bjxWGtgj25F_rNOc7kjuNbfWeBKZ5JGMgti8ghcaoij1blZ_HDtujV9vVxCBJ_B194pGchL1xnjyeuoCtSAKhOEq_G9aoQ5GJyPlw98bL4q86CGJh5O2rlMluFmYsHmbJHHe/s400/DSC00819-1.JPG)
Ψιλοκόβουμε ένα πράσο. Το σωτάρουμε με 2 κουταλιές λάδι ή βούτυρο. Ρίχνουμε 200 γρ. ρύζι για ρυζότο.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKtb1KYBLWhMCtV0vIGoHxBK04zTt2SJ8-3VS3XNN-EbBl4JuSdUTIAVxgN8hwHz6kzMtfxsAWTxYW1NBORdi_2-OtpJFC87gGvroU7fcWbqXDtr8hyoYXJ2hs-5OUE3B2MbH49yO9l3rZ/s400/DSC00820-2.JPG)
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να απορροφήσει όλο το λάδι. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα σπαράγγια μέχρι να μαλακώσουν - περίπου 7 λεπτά.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgG5itEL65BX2yxZIl1fSn5npe1Bet21vDXWMOkKwp5pPkQqOknKkRb_g76jywDi-DcWM40uTYfT1v0H1auOiEzYj80u3OTBRq095VI9gUMT3pf1zWQfaQn17cQxcmieNxqS3MhPeTwUpnQ/s400/DSC00821-1.JPG)
Σβήνουμε με μισό ποτηράκι κρασί. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFXGWZNjERXqb7MyM7L0KwRy8nLcrOsOUeYZ4uPIKpymmE90_oasP2Yx0e3lZ37VnrSLMr-3Yb8e1vwi8jAunikN7R9p0_pSWaQ-2NBBRtd0NXLJZX9VA5LCEBZVoAPZwM-KzQiaKgFznV/s400/DSC00822-1.JPG)
Οταν απορροφηθεί όλο το κρασί, ρίχνουμε μια-μια κουταλιά 1 λίτρο ζωμό περιμένοντας κάθε φορά να απορροφηθεί η πρώτη για να ρίξουμε την επόμενη.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixr_ZUMR8B3iyE8sOS0k-33laayaK1YTXJN_yRn0mtJEALbrqbUaYzA9dmuNrgCys1q4jQS_S7pkB66pBdVx_mYgU9CVCF0Ai6tVzndCPLsK3mlIn015BMWNon3Aaelz3vPY0lxD5eZhLG/s400/DSC00823-1.JPG)
Ψιλοκόβουμε τα βρασμένα σπαράγγια, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε καλά, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEjLCKZPQY0D6JyXFzckgknavhlVO6rp1r1qv2skpCuEuguVXNZXcHr8LCaw3kvUOdLFDjE4VXgEdO5C6AdGwX9uCaYXOrCF75fHGAbEvA4MKIb2zjgZOOdm8dwgrlYE0ERH_RkK7neId5/s400/DSC00827-1.JPG)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου