Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ντοματίνια με φέτα

Σαλάτα δεν θα το χαρακτήριζα ακριβώς... πιο πολύ σε συνοδευτικό για ψητά κρέατα μου κάνει... όπως και να το πούμε όμως είναι ένα νόστιμο πιάτο - και λίγο διαφορετικό...

Πήρα λοιπόν μερικά ντοματίνια και αφού τα έπλυνα καλά,
τα έβαλα σε πυρέξ και τα ανακάτεψα με ελάχιστο λάδι, αλάτι και πιπέρι, ξερό βασιλικό και ρίγανη και σκόρδο σε σκόνη.
Τα έβαλα στο φούρνο για 20 λεπτά περίπου και τα σέρβιρα με λίγο μπαλσάμικο και λιωμένη φέτα.
Μαζί με μπριζολίτσες ψημένες στα κάρβουνα είναι ακαταμάχητα!!!

10 σχόλια:

  1. όταν ψήνουμε στα κάρβουνα, σπάνια
    (είμαστε και οικολόγοι τρομάρα μας)
    ψήνουμε ντομάτες ή ντοματίνια και κρεμμύδια στα κάρβουνα, τελικά τρώμε τα ντοματίνια και τα κρεμμύδια
    τελικά χορταίνουμε και μένουν οι μπριζολίτσες για το βράδυ,
    η εναλλακτική του φούρνου γρήγορη και νόστιμη λύση

    άψογα και το κρασάκι κλασσικά σε πρώτη θέση!!
    γειά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά μας κορίτσια. Όλα όσα αγαπάω έχει το μεζεδάκι σου Μπετούλα μου. Εγώ θα το χτυπήσω και χωρίς μπριζολίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα απλά πράγματα καμιά φορά είναι και νοστιμότατα, όπως αυτό εδώ! Πολύ καλή η ιδέα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φοβερη ιδεα και πρεπει να ειναι και πεντανοστιμα.
    θα τα δοκιμασω σιγουρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...φανταστική ιδέα!!!έχουμε πολλές ντοματούλες απο τον κήπο και δεν ξέρουμε τί να τις κάνουμε.Έχουμε φτιάξει χυμό,ψιλοκομμένα στον καταψύκτη,για το χειμώνα,αυτό ομολογουμένως δεν το είχαμε σκεφτεί.Ευχαριστούμε κορίτσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανεύκολο! Μπράβο Μπέττυ!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Betty τι νόστιμο συνοδευτικό!!
    Εγώ δηλαδή άφηνα και τα κρέατα και έτρωγα μόνο τούτο!!
    Κι αν είναι και στα κάρβουνα, δεν θέλω τίποτε άλλο εκτός από λίγο κρασάκι!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...