Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009

Μακαρονάδα Θαλασσινών

Μου φαίνεται απίστευτο ότι η Κική φτιάχνει κάτι τέτοιο... και μάλιστα της αρέσει πολύ... κάποτε αυτό το φαγητό ήταν αιτία διχόνοιας αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα...

Ας μας πει λοιπόν πώς το φτιάχνει:

Σωτάρεις κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε λίγο λάδι, ρίχνεις μέσα τα ανάμεικτα κατεψυγμένα θαλασσινά, ανακατεύεις καλά.
Μετά από 5 λεπτά, ρίχνεις 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα, αλάτι, πιπέρι και λίγες σταγόνες ταμπάσκο (με προσοχή γιατί θα γίνει ιδιαίτερα καυτερό)
και αφήνεις σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα θαλασσινά και να δέσει η σάλτσα.

Βράζεις τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, σουρώνεις και σερβίρεις ρίχνοντας από πάνω τα θαλασσινά με τη σάλτσα τους.
Τα ζυμαρικά μπορεί να είναι σπαγγέτι, ταλιατέλες άσπρες και πράσινες, λαζάνια ή ό,τι άλλο σας αρέσει..

Αν θέλεις προσθέτεις λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι για πρόσθετη γεύση...

2 σχόλια:

  1. Κεντατε, κεντατε!!

    Δ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΡΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΟΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ.ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...