Αλλά cheesecake γρήγορο...γιατί τα γλυκά δεν είναι το δυνατό μου σημείο....Αυτό όμως πετυχαίνει πάντα...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHq3Boa8h5nlUnYtHSVTvRiaRxztJzU_uVcnkkDFBWidNue73eaYWf_8CM07XRr0VVrSlO2fBuvqe-IGDwy9UO211kFBpUvMWbB6R_Nyz8c9eN6De2-xl6BM-d_eTbU3FiysRu0YkWifJt/s400/cheesecake+031.jpgqa.jpg)
Τι χρειάζομαι:
1 ½ πακέτο DIGESTIVE
1 κουταλιά σούπας κανελογαρύφαλλο τριμμένο
1 φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνη
300 γρ. τυρί PHILADELPHIA
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι καφέ χυμό λεμονιού
1 βαζάκι μαρμελάδα βατόμουρο
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtdb4QVoykEWGc1ya0ZG8Z7J7-MYNITq1KwbI59tdttikFxRPPWGrvgVNvpP83Eq5kGLS-t6bN1aD1z5gK7bWn2AeN1wl1vYHNBT_Yk9xfOFBNV9RliD3v0jLmMW8sr-D2YixIjMGzuRzS/s400/cheesecake+001.jpga.jpg)
Θρυμματίζω τα μπισκότα, τα ανακατεύω με το κανελογαρύφαλλο και το λειωμένο βούτυρο.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjry_l2daTih8pymd7tZjPzBJulA8w3eca86p8I6cxh1Y6I4cUIGUblV69F_5NQEbdhk976V3wJE2b_K8Vn2ukD7vc1jJn6xiO8AgH_acjupbcFWBs0jDTVTHdl9DZY5m_gX6qVIP1AtfQH/s400/cheesecake+007.jpga.jpg)
Τα στρώνω σε φόρμα με έλασμα (το έλασμα βοηθάει να βγουν τα κομμάτια εύκολα - αλλιώς και σε πυρέξ γίνεται μια χαρά) και τα πιέζω με κουτάλι να στρώσουν καλά.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWbz5YvpgdDgfSleth4BBaXPk-ZWEEfIBA0JfIRi1KM1pqzPAFSwoc_B_FsdlzQ27i1qOIOGXG45LzAUfs-iebxsb74D5UbcQ6K9oVvQKkid24KCCKZGXuztMNlLbQPR7myMib-Dvvqz33/s400/cheesecake+010.jpga.jpg)
Χτυπάω το τυρί με το γάλα και το λεμόνι και μετά χτυπάω την κρέμα γάλακτος να πήξει
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1jNFkc3iF3bYUlOj51jmCB8-g0FOMDvtYF1EqY-rnWBEM1D5mX-VbLEKF1GKg9zWrkb_HWWcqgl8QWLV9mR1eUNfga-xWKSGgNXSbPXyPl7JpOyJrHALGXSmdKvfgk0-m7qGrQmQCRcuA/s400/cheesecake+017.jpga.jpg)
και την προσθέτω στο τυρί.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBhj1MkzWC_r7iE4Qow_3gXnnOaLI_HJYkxlfws6j00Ic6UD4_q1Uw3SxN87ZgZyYRja8ugXYPf1ryXwkkxM0FTxUluV_m1AQ8Z_Bdbzlzx0azk7wVRdeH1UEvQ-zRz7wF6OzHae1vTZDu/s400/cheesecake+020.jpga.jpg)
Τα στρώνω στο πυρέξ πάνω από τα μπισκότα και τα αφήνω στο ψυγείο για 4 ώρες ή και παραπάνω.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuiALtCl3KKHbl9CnEKIWVsBT7Jb_VTFsT558NogV00cV8KV_x4ridMK6YlhCLTQCPVayTnbDFc5-If1ESlkO2stjFAzsRsv965sGoxhehpNrAzfytjPCXFnepM6sm0CLNkyj2Y6PtAxz-/s400/cheesecake+024.jpga.jpg)
Αφού πήξει στρώνω από πάνω την μαρμελάδα, που μπορεί να είναι οτιδήποτε...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJe8g7VQvs0wNEfyLkKX5LLTEvRVRwDmv0YNHJ4FsPzkbihQLQLNYDSK37mgGTZNlL7MNG128ANUza9auRyp2bp27kfAKmAv7TbmLpcTXvycVtHio2xAV4dXtAvAo1mjEFGnnO0RyL6zKk/s400/cheesecake+038.jpga.jpg)
βύσσινο, κεράσι, η φράουλα ταιριάζει πολύ ωραία....μόνο να είναι γλυκειά... όχι πορτοκάλι, νεράτζι, κλπ...
yum yum
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο έφτιαξα και έγινε πολύ καλύτερο από μία άλλη συνταγή του Παρλιάρου που είχα.
ΑπάντησηΔιαγραφήThanks!
PS: οι Betty's Cuisine κάρτες είναι τέλειες!!
δοκιμασε αντι για μερμελαδα να βαλεις ζελε με βισσυνο κονσερβα αστο να πήξει ξ κρεμα και το αποτελεσμα θα ειναι τελιο και εμφανισιακα και γευστικα ;)
ΑπάντησηΔιαγραφή