ο συνδυασμός ανθότυρου και σταφίδας το κάνει ξεχωριστό!
Για 8 κεκάκια :
300 γρ ανθότυρο
150 γρ ζάχαρη καστανή
4 αυγά
Ένα φλυτζανάκι γλυκό κρασί
80 γρ κορν φλάουρ
150 γρ σταφίδες ξανθές
Βάζουμε σε μπολ το ανθότυρο και το λιώνουμε με το πηρούνι.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Στο τέλος ρίχνουμε τις σταφίδες, το κορν φλάουρ και το κρασί και φροντίζουμε να γίνει ένας ομοιογενής χυλός. Αλείφουμε με ελάχιστο λάδι φορμίτσες για κέικ, μοιράζουμε τον χυλό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο για 30 λεπτά περίπου.
Αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά και ξεφορμάρουμε.
Είδατε πόσο εύκολα γίνονται; Και τι νόστιμα! Για το γραφείο ή το κολατσιό των παιδιών...
Καταπληκτική ιδέα και αρκετά ελαφριά θα έλεγα! Να βάλω και λίγη κανελίτσα μέσα που μου αρέσει πολύ????
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα πρέπει να είναι νοστιμότατα! Καλό Σ/Κ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνονται νόστιμα. Στείλε κάνα δυο να τα δοκιμάσω.Την καλημέρα μου
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι άλλη καταπληκτική ιδέα για Σ.Κ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά
ΟΥΑΟΥ!!!! κι εγώ θα βάλω κανέλα που μ'αρέσει!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜμμμμμμ μοσχομύρισε ο τόπος :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραία ιδέα
Φιλιά
να ρωτησω κατι;
ΑπάντησηΔιαγραφήχωρις αλευρι γινονται;
θα τα δοκιμασω παντως!!!!!!!!!!!
:)
Ολο ωραίες ιδέες είσαι Μπετούλα, τι νόστιμα που φαίνονται!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια, καλό Σαββατοκύριακο!
Ανθότυρο είναι το αγαπημένο μου κι αυτή την εποχή έχει καλό,είναι κι εύκολα!!πάω για αγορά αύριο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό Σ/Κ
Θα τα δοκιμάσω με διάφορα φρέσκα τυριά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕκτός από ανθότυρο, Νιβατό Βερδικούσας ή Κατίκι Δομοκού, νομίζω θα ταίριαζαν άψογα.
Πάντα άριστες οι ιδέες σου!
Καλημέρα σε όλους!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία η ιδέα της Λίλας και της ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ για την προσθήκη κανελίτσας, αυτό θα κάνω κι εγώ την επόμενη φορά...
Και για τη φίλη maria που ρωτάει, ναι δεν χρειάζονται καθόλου αλεύρι, μόνο το κορν φλάουρ!
και γίνονται πανεύκολα και νοστιμότατα!
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!