![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfX8EFBlBldGrD7BQwvK2eyoArT4h2vlEjMdiP6rtZso4r5sWO3uQpjDdYKHMdKqXNZzChVDV6Ng9Hi91DsplMpdLwUW8yUt90Bdu-Upoj-l2dHZL4t69LCGmam9E-uQKTM8oKsNurSFhd/s400/DSCN0071.jpg)
5-6 κουταλιες σουπας ελαιολαδο
2 μετρια κρεμμυδια χοντροκομμενα
5 πρασα χοντροκομμενα
5-6 κλωναρια σελινο χοντροκομμενα
4-5 πατατες κομμενες ροδελες (προαιρετικα)
αλατι και πιπερι
Χυμος απο 3 λεμονια
1 κουταλια σουπας αλευρι
Λιγο ζεστο νερο
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCRV5cPLfi00Fpc1-kfpOclq81gaBbUZmJza-KjmHiRqS1rf3iPTTSDhBKLf-wF3o3uU33dgxibqMGm1ib4zmGpPvZ_EmgScGca1jyREmy4YPyyv71IeCeTX-NIqPQDAL-kzObXbdRARmx/s400/DSCN0063.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkW77BiyT_j-Xr4Vtj7DjxxeET5au5IVfwbvMqyOa2CcFHIP4P5NglSXZq1Grd9E65MnmKVkhmVgnBXtuGwbuSfUldfqXy07CdwJsj_AT3uI5U-d_G0Xc50SXDyN4B9P7d14XCEExWDNrj/s400/DSCN0066.jpg)
Ριχνεις το λαδι στην κατσαρολα με τα κρεμμυδια να τσιγαριστουν ελαφρα
Προσθετεις τα πρασα, το σελινο και το ζεστο νερό και αφηνεις 10 λεπτα να μαραθουν
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdDNjY4iJoBuHG7xParKcJUs2KoRF-Dg1MPf2Ds1ED76_v2PupA787ynmFzGIIPLGfYxVSJdVPG-t78LgIfPvex83AFbB2dXbOo3ATSNkjfSnwin4IvVINt2OKV-G0xYZzZTB0w7Gvphb0/s400/DSCN0067.jpg)
Προσθετεις τις πατατες, αλατι και πιπερι και αφηνεις 10 λεπτα να βρασουν
Προσθετεις το ψαρι και το αφηνεις αλλα 10-15 λεπτα
Χτυπας το χυμο λεμονιου με το αλευρι να γινει ρευστος χυλος
Παιρνεις ζωμο απο την κατσαρολα και προσθετεις λιγο-λιγο στο λεμονι – περιπου 3-4 κουταλιες σουπας
Προσθετεις το χυλο στην κατσαρολα, ανακατευεις καλα και σερβιρεις...
Προσθετεις το ψαρι και το αφηνεις αλλα 10-15 λεπτα
Χτυπας το χυμο λεμονιου με το αλευρι να γινει ρευστος χυλος
Παιρνεις ζωμο απο την κατσαρολα και προσθετεις λιγο-λιγο στο λεμονι – περιπου 3-4 κουταλιες σουπας
Προσθετεις το χυλο στην κατσαρολα, ανακατευεις καλα και σερβιρεις...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου