Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009

Τάρτα με μπρόκολο και 3 τυριά


Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα ή πυρέξ και στρώνουμε τη σφολιάτα
Βράζουμε 300 γρ μπρόκολο σε αλατισμένο νερό αλλά να μείνει τραγανό. Το σουρώνουμε και το μοιράζουμε μέσα στη σφολιάτα. Ανακατεύουμε 100 γρ τσένταρ τριμμένο και 100 γρ γκούντα και το ρίχνουμε πάνω στο μπρόκολο. Χτυπάμε 3 αυγά με 3 κουταλιές γάλα, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε το μπρόκολο, πασπαλίζουμε με κεφαλογραβιέρα και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά να ροδίσει η τάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...