Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009

Σπαγγέτι με γαρίδες


Εδώ αν θέλετε μπορείτε να βάλετε είτε φρέσκιες είτε κατεψυγμένες γαρίδες...
300 γρ πιπεριές χρωματιστές ψιλοκομμένες
λίγο σκόρδο
λίγο πιπέρι καγιέν
350 γρ κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
λίγη ρίγανη
600 γρ γαρίδες
1/2 πακέτο σπαγγέτι
3 κουταλιές βούτυρο ή λάδι
αλάτι και πιπέρι
Βάζουμε σε κατσαρόλα τις πιπεριές, το σκόρδο, το καγιέν, τα κρεμμυδάκια, τα ντοματάκια, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και 1 φλυτζάνι νερό και βράζουμε μέχρι να απορροφήσον τα υγρά και να μαλακώσουν.
Χοντροκόβουμε τις γαρίδες. Τις προσθέτουμε στη σάλτσα των λαχανικών και αφήνουμε να ψηθούν για 5-6 λεπτά. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα 2 ποτήρια νερό, αλάτι και πιπέρι και μόλις βράσει προσθέτουμε τα ζυμαρικά κομμένα στα δύο.
Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε το βούτυρο και σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...