Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009

Φιλέτο κοτόπουλο στο τηγάνι

Σε αυτή τη συνταγή εγώ χρησιμοποιώ κοτόπουλο αλλά γίνεται εξ ίσου καλό με γαλοπούλα...
Ανάλογα με την διαθέσή σας λοιπόν κόψτε το φιλέτο σε μικρά κομμάτια, αλατοπιπερώστε και τηγανίστε σε 4-5 κουτελιές βούτυρο προσθέτοντας πάπρικα. Οταν ροδίσει βγάλτε απο το τηγάνι και κρατήστε το ζεστό.
Στο ίδιο βούτυρο τηγανίστε 250 γρ μανιτάρια σε φετούλες και 2 κρεμμύδια κι αυτά σε φέτες. Προσθέστε αλατοπίπερο, 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα και το ζουμί τους. Τέλος προσθέστε 200 γρ κρέμα γάλακτος και αφήστε να βράσει μέχρι να πήξει.
Αν είναι νερουλή προσθέστε στο τέλος λίγο κορν φλάουρ.
Σερβίρετε το κοτόπουλο σε πιατέλα και περιχύστε με την σάλτσα.
Ταιριάζει τέλεια με πατάτες τηγανιτές, ρύζι άσπρο ή ακόμα και ζυμαρικά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...