Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009

Λαζάνια με σάλτσα


Μα δεν είναι υπέροχο? Και πολύ εύκολο...
Θα χρειαστείτε:
150 γρ μπέικον σε κομμάτια
500 γρ λαζάνια - εγώ εδώ συνήθως χρησιμοποιώ πράσινα ή ανάμικτα...αλλά και με άσπρα γίνεται εξ ίσου ωραία.
200 γρ ροκφόρ
300 γρ κρέμα γάλακτος
Τηγανίζουμε ελαφρά το μπέικον να γίνει τραγανό και το βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να τραβήξει το λίπος. Βράζουμε τα λαζάνια σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα διατηρούμε ζεστά.
Κόβουμε το ροκφόρ σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε τη σάλτσα να ζεσταθεί καλά μέχρι να γίνει ομοιογενής.
Σερβίρουμε τα λαζάνια, τα περιχύνουμε με την σάλτσα και γαρνίρουμε με το μπέικον.
Αν δεν σας αρέσουν τα λαζάνια χρησιμοποήστε σπαγγέτο ή ακόμα και κοφτό μακαρονάκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...