Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009

Τονοσαλάτα

Τα υλικά είναι:
500 γρ τόνος κονσέρβας
4 κουταλιές χυμός λεμονιού
3-4 κουταλιές ταμπάσκο
3 αυγά σφιχτοβρασμένα
1 πιπεριά φλωρίνης ψιλοκομμένη
1/2 κούπα σέλινο ψιλοκομμένο
1/4 κούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλιά κρεμμύδι τριμμένο
1/4 κούπας φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1/4 κούπας αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
1 κούπα μαγιονέζα
Στραγγίζουμε τον τόνο και τον κόβουμε κομματάκια.
Τον ανακατεύουμε με όλα τα υλικά εκτός από την μαγιονέζα που την βάζουμε τελευταία, και θα ανακατέψουμε καλά, να πάει παντού.
Αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο...

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...