Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009

Ζυμαρικά με άσπρη σάλτσα


Το είδος του ζυμαρικού εξαρτάται απ τα κέφια σας...
Εγώ εδώ έχω χρησιμοποιήσει σαλιγκαράκι γιατί κρατάει τη σάλτσα μέσα του αλλά εξ ίσου ωραίο είναι με οτιδήποτε άλλο κοντό ζυμαρικό.
Πάμε να το φτιάξουμε λοιπόν...
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα σουρώνουμε. Σωτάρουμε 2 κρεμμύδια σε 4 κουταλιές ελαιόλαδο, προσθέτουμε καμμιά δεκαριά μανιτάρια σε φέτες και 250 γρ τόνο. Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι λευκό κρασί, 300 γρ κρέμα γάλακτος, αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με ρεγκάτο τριμμένο.
Αν θέλετε το φαγητό λίγο πιο ελαφρύ, αντί για κρέμα γάλακτος βάλτε γάλα εβαπορέ...γίνεται εξ ίσου νόστιμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...