Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2009

Κρέας με μανιτάρια


Χρησιμοποιήστε χοιρινό ή μοσχάρι...

Θέλουμε λοιπόν:
700 γρ φιλέτο σε λεπτές λωρίδες
3 κουταλιές βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 κιλό μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
2 κουταλάκια μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
μαϊντανό ψιλοκομμένο

Λιώνουμε σε τηγάνι το βούτυρο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά. Το μεταφέρουμε σε πιάτο και το διατηρούμε ζεστό.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και όταν ξανθύνει προσθέτουμε τα μανιτάρια. Οταν μαλακώσουν αποσύρουμε το τηγάνι απ τη φωτιά και ρίχνουμε το γιαούρτι και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά. Ξαναβάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και αφήνουμε το μίγμα να ζεσταθεί για λίγα λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε στη σάλτσα το κρέας, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...