Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009

Φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα μουστάρδας

Θα χρειαστούμε:

Φιλέτα μοσχαρίσια
βούτυρο και λάδι
αλάτι και πιπέρι
μαϊντανός
1 κουταλιά κορν φλάουρ
1 φλυτζάνι ζωμός λαχανικών
2 κουταλιές μουστάρδα
1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος

Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές βούτυρο, προσθέτουμε το κορν φλαουρ και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να διαλυθεί. Προσθέτουμε και το ζωμό λαχανικών και ανακατεύουμε μέχρι να πετύχουμε ένα μίγμα ομοιογενές.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και τέλος την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά για λίγο μέχρι να δέσει.
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Ζεσταίνουμε σε τηγάνι λίγο λάδι με βούτυρο μαζί και ψήνουμε τα φιλέτα για 4'-5' από κάθε πλευρά.
Τα σερβίρουμε σε πιατέλα, περιχύνουμε με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.

Αριστο συνοδευτικό ρύζι άσπρο με τριμμένο τυρί.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...